Įsimylėjėliai apsireiškė sugedus mašinai | kl.lt

ĮSIMYLĖJĖLIAI APSIREIŠKĖ SUGEDUS MAŠINAI

Visą praėjusią savaitę Lietuvos žmonės suko galvas, kas atsitiko jaunuolių porai, be žinios dingusiai Palangoje. Labiausiai baimintasi dėl 16-metės paauglės. Istorija baigėsi žinia apie tai, kad jaunuoliai atsirado Kaune, tačiau daugeliui žmonių liko nemažai neatsakytų klausimų.

21-erių iš Plungės kilęs vaikinas ir jo paauglė draugė, iki šio rudens gyvenusi tame pačiame mieste, buvo pažįstami vos kelis mėnesius.

Kai paauglės tėvas išvažiavo dirbti į užsienį, merginos globos ėmėsi jo draugė. Paauglė apsigyveno jos namuose Šilalėje.

Lapkričio 25 d. per ilgąją pertrauką mergina išėjo iš mokyklos ir į pamokas nebegrįžo. Ji susitiko su draugu ir jo mamos mašina išvažiavo į Klaipėdą.

Čia vaikinas nuomojasi būstą. Kitą dieną pora pramogavo Palangoje. Telefonu vaikinas pranešė draugui, su kuriuo nuomojasi būstą, netrukus grįšiąs. Tačiau nei tą, nei kitą dieną pora Klaipėdoje nebepasirodė.

Dar penktadienį į policiją kreipėsi nepilnametės tėvo draugė, buvo pradėta paieškos byla. Dar po dienos susirūpinta ir dėl vaikino. Abu tyrimai buvo sujungti, jaunuolių ieškoti ėmėsi Šilalės pareigūnai. Žinia apie pradingėlius buvo paskleista visais įmanomais būdais: spaudoje, per televiziją, radiją, internetu.

Po savaitės vaikinas ir mergina patys atėjo į Kauno policiją. Pasirodo, sugedo 1996 m. pagamintas „Volkswagen Passat“, priklausantis vaikino mamai. Šia mašina pora važinėjo po Lietuvą.

Pareigūnai pranešė apie tai kolegoms Šilalėje. Policininkai iš šio rajono centro atvažiavo į Kauną parsivežti poros. Kol kas abiem niekas negresia, pargabenti į Šilalę vaikinas ir paauglė buvo apklausti, įsitikinta, kad niekas niekam neturi pretenzijų.

Tačiau bylą tyrusių pareigūnų dar gali laukti netikėtumas, nepilnametės artimųjų pozicija gali keistis.

Bet galima ir kita, geresnė šios istorijos tąsa – vaikinas gali sulaukti, kol jo mylimoji taps pilnametė, ir pora sukurs šeimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

S

Kas čia tokie "išprusėliai"-komentatoriai?Gėda skaityti,išprusimą ir intelektą kitoms šeimoms bando nustatinėti,o gal geriau į save veidrodyje pažiūrėkit,jūs gi patys žemiauisio lygio nelaimingi pasipūtėliai. Aš,kaip ir jūs tik eilinė skaitytoja,pragyvenusi daugiau nei puse savo amžiaus,bet niekada neišdryščiau šitaip komentuoti,nei gėdos,nei savigarbos neturite.Ką purvais drapstytis,verčiau knygą paskaitykit,jums būtų naudingiau.

Auksto lygio

O jus cia susirinke auksto lygio intelektualai, doro sakinio be klaidu nesurezgat. Issiplaukit burnas ir smegenis, is ju tik purvas liejasi..slykstynes jus.

Idijotai

Kurvinosi prastitutai gatviniai.kaip geda tureti tokius vaikus .tevai gal zemo lygio
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS