Įtemptos dienos pareigūnams: Karklės festivalyje – narkotikų paieškos | kl.lt

ĮTEMPTOS DIENOS PAREIGŪNAMS: KARKLĖS FESTIVALYJE – NARKOTIKŲ PAIEŠKOS

Pajūryje, Karklės kaime, vykstant muzikos festivaliui neapsieita be policijos pareigūnų įsikišimo. Jau pirmosiomis renginio dienomis sulaikyta apie dešimt jaunųjų narkotikų mėgėjų.

Šiųmečiame Karklės festivalyje laisvai liejasi ne tik muzika.

Kaip informavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė, penktadienio rytą, apie 6.40 val., festivalio apsaugos poste apsaugos darbuotojas sulaikė 2000 m. gimusį vaikiną, su savimi turėjusį keturias tabletes.

Apie 20.45 val. to paties muzikos festivalio metu policijos pareigūnai su tarnybiniu šunimi patikrino automobilį „Audi“, kurio daiktadėžėje aptiktas plastiko maišelis su baltais milteliais bei, įtariama, kanapėmis. 1997 m. gimęs automobilio savininkas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Maždaug po valandos policijos pareigūnai patikrino automobilį „VW Passat“. Mašinos galinėse durelėse rastos penkios oranžinės tabletės. 1998 m. vaikinas prisipažino, jog narkotikai priklauso jam.

Festivalio metu automobilių stovėjimo aikštelėje patikrinus automobilį „Škoda Octavia“ ir jame sėdėjusius asmenis aptiktas paketėlis su biria medžiaga, narkotikų rasta ir kuprinėje. 1997 m. ir 1999 m. gimę vaikinai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Taip pat Patrulių rinktinės pareigūnai 2000 m. gimusio jaunuolio kelnių kišenėje aptiko folijos lankstinuką su dvejomis tabletėmis bei maišelį su baltais milteliais, o apie 1 val. nakties automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusio automobilio „Opel“ durelėse rastas lankstinukas su kanapėmis. 1997 m. gimęs automobilio savininkas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Naktį neapsieita ir be vagysčių. 2 val. pastebėta, kad Karklės kaime iš namo kiemo pavogtas baltas autobusiukas „Toyota Proace Verso“. Padaryta žala siekia 43 tūkst. eurų.

Dar du su savimi narkotikų turėję jaunuoliai Karklėje sulaikyti ketvirtadienį. Klaipėdos apskrities policija pradėjo disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti tyrimus.

Festivalis vyksta rugpjūčio 15–18 dienomis.

Šeštadienį, pagrindinę renginio dieną nuo 12 val. penkiose scenose pasirodo per 20 atlikėjų, tarp kurių – Lietuvos ir užsienio muzikantai.

GALERIJA

  • Įtemptos dienos pareigūnams: Karklės festivalyje – narkotikų paieškos
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Selas

Kol pedofilai bus valdžioje kitaip ir nebus, nes jie nuo ruso laiko pripratę atsipalaiduoti vartojant alkoholį o šiuolaikiniam jaunimui vietoj alkoholio reik miltuku, augaliuku visokių... Taip kad nieko nebelieka kaip tik kantriai laukti kol jie isdves

Povilas

Sistema ir aklai jai paklūstantys policininkai laužo jaunuoliams gyvenimus.. Gal tie narkotikai kelis kart per metus. Kada daugiau atsipalaiduot, kai dirbi visus metus.

emigrantas

Ko noreti jei "festivalis" vyksta 3 dienas- narkotikai, pijokysţės, seksas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS