Kelionė tamsoje „Audi“ vairuotojui baigėsi įgriuvoje: prasmego visas automobilis | kl.lt

KELIONĖ TAMSOJE „AUDI“ VAIRUOTOJUI BAIGĖSI ĮGRIUVOJE: PRASMEGO VISAS AUTOMOBILIS

Kelionė tamsoje vienam vairuotojui baigėsi įgriuvoje. Žmogus ankstyvą ketvirtadienio rytą važiuodamas keliu net neįtarė, kad jo automobilis netrukus smegs į prarają.

Nelaimė nutiko Klaipėdos rajono kelyje Judrėnai–Šalpėnai. Anksčiau ne kartą problemų kėlęs žvyrkelis dėl polaidžio vandens visiškai įgriuvo.

Žvyrkelyje atsivėrė kelių metrų pločio duobė. Ji yra tokia gili, kad joje prasmego visas automobilis.

Iš pradžių apie įvykį policijai apie pusę aštuonių ryto pranešė kiti vairuotojai, išvydę įgriuvoje paliktą automobilį „Audi“.

Buvo matyti, kad mašinoje iššovė saugos pagalvės. Tačiau vairuotojo nesimatė.

Žmogus vėliau pats susisiekė su pareigūnais. Prisistačius jam į komisariatą, paaiškėjo, kad vyras blaivus. Tačiau gyventojas neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Judrėnų seniūnas Zigmantas Siminauskas pranešimą apie įgriuvą gavo ketvirtadienio rytą.

„Kada įgriuvo, net nežinome. Bet pats kelias kėlė rūpesčių. Ne kartą apie kelio pakraščiuose susiformavusias įgriuvas buvome pranešę regiono kelius prižiūrinčiai įmonei „Kelių priežiūra“. Pats kelias priklauso Lietuvos automobilių kelių direkcijai“, – patikino Judrėnų seniūnas.

Kol kas vietiniai neatpažįsta, kam priklauso „Audi“ automobilis, kuris nuskriejo į kelio prarają.

Problema kelininkams buvo žinoma.

„Nežinome ir to, ar žmogus nesusižalojo, ar nelūžo kaulai. Žmogus galėjo važiuoti dar labai anksti, tamsu buvo. O čia viso kelio nebėra“, – pasakojo Z. Siminauskas.

Nelaimės vieta yra šalia Judrės upelio.

Kelininkai seniūniją vis informuodavo, kad be pavasario rimtesnių darbų nebus įmanoma atlikti.

„Problema kelininkams buvo žinoma. Jau du ar tris metus vis pranešdavome apie įgriuvas. Tik anksčiau pakraščius paplaudavo. Nuo Kalėdų ėmė byrėti ir pati važiuojamoji dalis“, – pastebėjo seniūnas.

Apie nuplautą kelią seniūnas iš pat ryto informavo įmonę „Kelių priežiūra“.

Į įvykio vietą susirinko ne tik šios įmonės regiono specialistai, vadovai, bet jau organizuojama technika įgriuvai tvarkyti.

„Įgriuvus keliui liko atkirsti Pajudrio kaimo gyventojai. Jiems yra apvažiavimas, bet susidaro virš septynių kilometrų ratas. Tačiau pradžiai teks surasti kraną ir automobilį iš įgriuvos iškelti. Bet per mano darbo praktiką dar neteko matyti tokių dalykų“, – patikino seniūnas.

Gairės: įgriuva, žvyrkelis, Klaipėdos rajonas, avarija LT, prasmego automobilis, Judrėnai
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

pensininkė

atėjo laikas kad jau ką paliko sovietai viskas susidėvėjo, o apie priežiūras niekam nerūpi keturius metus pabuvo valdžioje ,o po jų nors tvanas , tiltai avariniai, keliai su prarajomis, nuotekos nebepatempia krūvio , el tinklai kaip siųlai tokia mūsų gražuolė Lietuva su nevykusia valdžia, o Kubilius ragina valdančiuosius dar didinti mokesčius koks baisus žmogus negi nesupranta kad žmonės nežino kaip išgyventi o jis išlaikytinis dar smaugia ir liepia dar veržtis diržus

Onė

Va kaip būna kai valdžiai tik baudos ir mokesčiai rūpi

Anonimas

Tokių dalykų nebuvo prie rusų.Kas dedasi Lietuvoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS