Kišenvagiai Klaipėdoje ieško aukų | kl.lt

KIŠENVAGIAI KLAIPĖDOJE IEŠKO AUKŲ

Pavasarį prekyba turgavietėse ir parduotuvėse tampa aktyvesnė, tad nenuostabu, kad prekybos vietose dažniau sukinėjasi kišenvagiai. Klaipėdoje žmonės dažnai apvagiami dėvėtų rūbų parduotuvėse ir turgavietėse.

Penktadienio vidurdienį vienoje uostamiesčio turgaviečių apsilankiusi 46 metų moteris pastebėjo, kad rankinėje nebėra piniginės. Vagis pasipelno tūkstančiu eurų, rado piniginėje kelias bankų korteles, du JAV dolerius ir įvairių prekybos centrų nuolaidų kortelių.

Nukentėjusioji pranešė policijai patyrusi 1020 eurų žalą.

Ketvirtadienį, po 10 val. ryto, 58 metų klaipėdietė lankėsi vienoje Taikos pr. esančioje dėvėtų rūbų parduotuvėje. Moteris nepastebėjo, kai kišenvagis iš jos rankinės nugvelbė piniginę su 90 eurų ir neįgaliojo pažymėjimu. Ši nukentėjusioji policijai pranešė patyrusi 120 eurų nuostolį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

unknown6686

šendien mano žmona prigavo parduotuvėje viena čigonę kuri bande prie kąsos iš žmonos rankinės ištraukti piniginę, bet gerai kad mano zmona nepėščia yra, tai lupo iš alkūnes į blizgę. ir viskas tuom pasibaigė, čigone greit išbego nieko nepešus :D

tai rikia kišenvagius

padaryti aukomis.

Savom akim mačiau

Čigonės darbuojasi iš peties, ir turgavietėse, ir prie spaudos kioskų, ir prie lauko prekybos vietų... jų reikia saugotis... mašinose netoliese sėdi ir jų vyrukai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS