Klaipėdoje rastas negyvas vyras | kl.lt

KLAIPĖDOJE RASTAS NEGYVAS VYRAS

Klaipėdoje, prie daugiabučio namo, ankstų penktadienio rytą rastas negyvas vyras. Spėjama, kad jis galėjo žūti iškritęs pro langą.

Apie 6 val ryto Baltijos prospekte, arčiau Šilutės plento, žmonės pamatė prie namo gulintį vyrą. Iškviesti medikai konstatavo mirties faktą.

Spėjama, kad vyras iškrito iš penktojo aukšto. Nelaimė galėjo atsitikti dar naktį.

Miesto policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Kaimynų apklausa bei velionio buto, iš kurio lango galbūt iškrito vyras, apžiūra, padės atskleisti nelaimės aplinkybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Slepiames

Net juokinga skaityti komentarus. Aisku langviau tiketi samokslo teorijomis, tlnei pripazinti, kad salyje nera nei veiksmingu psichologines pagalbos gavimo strukturu nei priklausomybes gydymo. Desimcius metu lyderiaujame savizudybes reitinguose ir vis kalbama apie tai, kad zmones zudo politika ar samokslai. Gal atverkime akis- didzioji dalis musu salies populiacijos traumuoti, priklausomybes turintys zmones, kuriems i problemas atsako "issigalvoji, kitu bedu neturi, labai jau jautrus esi", o i vaikus traumojancias ugdymo praktikas "as gi uzaugau normalus, va!". O paaugliai ir suauge pro langus krenta it lapai. Lietuviai mirsta del psichines pagalbos sistemos pasislykstetinos bukles ir toksiskos kulturos. Ne del samokslu.

Bn

Isijunge saves sunaikinimo mechanizmas..bus daug tokiu ...

man mama pasakojo o ji dirbo kgb

nu sena komuniaga, vis dainuodavo į mėnulio pilnati, sojūz nierušymyi riespublik svobodnyk, nu trenkta per visą pilvą, bet ne tame esmė, tai va, sakė mamikė, kad yra tunelis per mares, dar kryžiuočių ar kalavijuočių pastatytas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS