Incidentas namo kieme: automobilis kliudė mažametį berniuką | kl.lt

INCIDENTAS NAMO KIEME: AUTOMOBILIS KLIUDĖ MAŽAMETĮ BERNIUKĄ

Į ligoninę kreipėsi kieme automobilio sužaloto vaiko tėvai. Policijos tyrėjams teko pavargti, kol išsiaiškino, kokiomis aplinkybėmis ir kas sužeidė berniuką.

Policijai apie pirmadienio popietės incidentą viename Žardininkų gatvės daugiabučių namų kiemų pranešta antradienį. Vadovaudamiesi susitarimu su pareigūnais apie tai pranešė medikai.

Pasirodo, antradienį apie 9.30 val. į Vaikų ligoninę tėvai atvežė devynerių metų berniuką. Vaikui buvo lūžę keli kaulai.

Kalbindami nukentėjusįjį apie sužalojimo aplinkybes medikai sužinojo, kad išvakarėse, apie 16 val. vaiką kieme kliudė ir sužeidė baltas automobilis.

Aiškindamiesi šį incidentą pareigūnai sužinojo, kad berniukas išbėgo iš daugiabučio namo laiptinės ir tarp kieme stovinčių mašinų jį netyčia traumavo baltas automobilis.

Tuo metu berniukas skausmo lyg ir nepajuto.

Galbūt todėl 40-metis vairuotojas apie įvykį nepranešė policijai.

Vakare vaikas tėvams pasipasakojo, kad skauda sutrenktas vietas.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas, bet kokia bus jo baigtis, dar nežinia.

Jeigu paaiškės, kad vairuotojas jautriai sureagavo į įvykį ir bendravo su vaiku bei kaimynais, pasakė berniukui, kas esąs ir kur jį rasti, jis gali išvengti atsakomybės dėl nukentėjusiojo palikimo be pagalbos ir pabėgimo iš įvykio vietos.

Tai nemaža dalimi priklausys ir nuo kitų asmenų liudijimo. Jeigu žmonės paliudys, kad vyras buvo nepakankamai dėmesingas kliudytam vaikui, įvykiai gali pakrypti kita linkme.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS