Klaipėdos biliardinėje mirė vyras: medikai buvo bejėgiai | kl.lt

KLAIPĖDOS BILIARDINĖJE MIRĖ VYRAS: MEDIKAI BUVO BEJĖGIAI

Sekmadienio pavakarojimas turėjo būti smagi savaitgalio pabaiga 47-erių klaipėdiečiui, bet tapo jam paskutine pramoga. Netikėta mirtis jį pakirto biliardinėje.

Greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas į pietinę miesto pusę išskubėjo 19.57 val. Dispečeriams buvo pranešta, kad Taikos prospekto gale esančioje kavinėje lankytojui būtina pagalba. Buvo panašu, kad žmogus užspringo maistu.

Iki atvykstant medikams, pagalbą vyrui bandė teikti kiti biliardinės lankytojai. Greitosios ekipažas perėmė gaivinimą, bet visos pastangos buvo bevaisės.

Medikai buvo priversti konstatuoti vyro mirties faktą.

Tiksliau apie priežastis, dėl ko nutrūko vyro gyvybė, pasisakys teismo medicinos ekspertai.

Miesto policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Čia bus svarbios visų liudininkų paminėtos detalės.

Po panašių nelaimių kaskart prabylama apie būtinybę mokyti žmones pirmosios pagalbos veiksmų bei tokių pamokų įtraukimą į bendrojo lavinimo mokymo programas.

Ypač tai svarbu užspringimo atveju, nes žmogaus gyvybė gali užgesti per kelias minutes, jei aplinkiniai nemokės atlikti paprasto veiksmo.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Xxx

Jeigu valgai arba geri nereikia plepėti arba dėmesį kitur nukreipti.Nes valgymas ir gėrimas yra rimtas veiksmas žmogaus gyvebei.Ne vieną kartą žmonės miršta paspringe trupinių,arba gurkšniu gerimo.

to pensininkė

Taip, žmonės pasakoja, kad ir kitose šalyse dedasi tas pats. Žmonės masiškai miršta netikėtai ir staigiai taip, kaip ir pas mus, bet kur...Jei esat susimarmaliavę, gelbėkitės pušų spyglių arbata, sako, kad ji padeda valyti grafeno oksidą lauk. Kiek efektyvu, nežinau, bet turbūt vienas iš geriausių dalykų ką dar įmanoma padaryt. Staigias, netikėtas krituolių mirtis jie pradėjo nurašinėti "suaugusiųjų staigios mirties sindromui". Kas yra dar vienas jų melas, nes iki pandemijos žmonės masiškai nemirė nuo kažkokio sindromo, kurio net pavadinimo nežinojo, kad toks yra, jei neturėjo kūdikių (kūdikiai irgi miršta staigia mirtimi po vax, tik čia "sąmokslo teorija", tikėkit mokslu, tskant).

>lokacija

Koks tau skirtumas-kur mirė žmogus?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS