Klaipėdoje įkliuvo neblaivus vairavęs policininkas | kl.lt

KLAIPĖDOJE ĮKLIUVO NEBLAIVUS VAIRAVĘS POLICININKAS

Penktadienį popiet, apie 14.42 val., Klaipėdoje esančioje Mažvydo alėjoje pareigūnai pastebėjo savo kolegą, ne darbo metu vairuojantį automobilį „VW Passat“.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnui, gimusiam 1977 m., nustatytas itin sunkus girtumo laipsnis – 2,79 prom.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 281 straipsnio pirmąją dalį, kuri nurodo, kad tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda, areštu arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kur jo nuotrauka

Mes reikalaujame viešumo, ar policija nekovoja su alkoholizmu darbe?

Anonimas

Stribams labusyne oficialiai ir viesai GALIMA GERTI. Taip pat galima gerti seimo ir vyriausybes ziurkems ( su isimtimis tiktai rezimo ramsciams), PROKURORAMS, TEISEJAMS kuriems oficialiai suteiktas teisinis imunitetas Zinoma, tai yra paslaptis baudziauninkams. Na kam jiems zinoti ka gali ir ko negali PONAI.

Viktoras

Klausimas korespondentei: Mažvydo alėja skirta piestiesiems, kurioje vietoje ten gali važiuoti transporto priemonės, gal galite patikslinti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS