Prilygsta stebuklui: Klaipėdoje per langą kritusį mažylį sugavo moteris | kl.lt

PRILYGSTA STEBUKLUI: KLAIPĖDOJE PER LANGĄ KRITUSĮ MAŽYLĮ SUGAVO MOTERIS

Lietuvoje karštą savaitgalį du vaikai iškrito pro langą. Kaune berniukas žuvo, mažąjį klaipėdietį išgelbėjo svetima moteris.

Šeštadienį 20.30 val. pietinėje Klaipėdos pusėje, Taikos prospekte, moteris pamatė mažą vaiką ant ketvirtojo aukšto palangės. Langas buvo atviras.

Įvyko stebuklas, moteris pagavo iš taip aukštai krentantį mažylį. Tačiau medikų pagalbos jam vis dėlto prireikė. Mažylis pateko į ligoninę, specialistai stebi jo būklę.

Paaiškėjo, kad vaiką prižiūrėti namie likęs 28 m. vyras buvo visiškai girtas. Pareigūnai po įvykio jam nustatė 3,05 promilių girtumą.

Nepaprastomis aplinkybėmis gyvo likusio mažylio mama dirbo, ji buvo išplaukusi į reisą laivu.

Policininkai aiškinasi įvykio aplinkybes, pirmadienį iki pietų Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojai su tėvu dar nebuvo bendravę.

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vaiko palikimo be priežiūros.

Panaši situacija Kaune sekmadienį vakare baigėsi tragiškai. Pro 13 aukšto langą iškrito ir žuvo berniukas, kuriam antradienį būtų sukakę šešeri metai.

Pasak Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos atstovų, vaikas, kaip ir pirmuoju atveju, namie buvo su tėvu.

Šeimoje auga ir daugiau vaikų. Jie šiuo metu yra su artima giminaite. Tėvas patyrė didelį sukrėtimą, jam prireikė medikų pagalbos.

Tiek klaipėdiečių, tiek kauniečių šeimos vaikų teisių saugotojams nebuvo žinomos.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

As

"Taigis" ifonaute tu visai malogramotnas -- savanaudžiai savymylos , kitose šalyse už tokį mandru išsidirbinėjimą - rasistinį kaliūzei pasedėtum ! Geriau rašyk , kad nesupranti kas rašoma -- visagaliai nusileiskit ant žemės !!!

Ašara

rusai rašo, rusai valdo ir lietuviai nukvakeliai tyli

taigis

nuo kada rusu kalba galima rasyti lietuvos spaudoje,jog yra rusu laikrasciai tegu raso fot arabiskai,iki ko isnaglejo ,nieks taip nedaro tik sitie ,jie nei savo nei kitu istatymo negerbia,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS