Klaipėdoje liejosi peiliais sužalotų vyrų kraujas | kl.lt

KLAIPĖDOJE LIEJOSI PEILIAIS SUŽALOTŲ VYRŲ KRAUJAS

Muštynės, siautėjimai baruose laužant baldus ir daužant indus, švaistymasis peiliais yra Klaipėdos kasdienybė.

Trečiadienį į uostamiesčio ligoninę pateko du peiliu sužeisti žmonės, abiejų gyvybei pavojus negresia, tačiau jiems teko išgyventi operacijas.

Vienas jų medikų buvo gelbėjamas apie 16 val. po to, kai Taikos prospekte, netoli baro „Piteris“, susibarė su pažįstamu. 42 metų vyras su metais jaunesne moterimi, kaip ir dažną dieną, sėdinėjo prie pušelių. Čia kasdien renkasi asocialūs žmonės.

Prie poros priėjo 48 metų vyras ir susibarė su pora, atėjūnas stvėrė moters rankinę, o jos draugui dūrė į krūtinę.

Įtariamasis sulaikytas, policininkai pradėjo apiplėšimo tyrimą, bet kaltinimai įtariamajam dar gali keistis.

Kitas kruvinas konfliktas prieš 21 val. kilo Utenos gatvėje tarp bute girtavusių vyrų. 43 metų klaipėdietis peiliu smogė metais vyresniam žmogui ir pabėgo.

Įtariamojo asmenybė policininkams žinoma, pareigūnai tikisi jį greitai sulaikyti.

Apie 22 val. Vingio gatvėje veikiančiame bare susipyko du lankytojai. Vyrai taip pat švaistėsi peiliais, vienas buvo sužeistas, bet muštynės tuo nesibaigė.

Tuo metu, kai dužo indai ir buvo gadinamas kitas baro inventorius, barmenės lyg ir nebuvo salėje.

Kai darbuotoja pamatė, kas vyksta ir iškvietė policiją, abu vyrai pabėgo.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Antanas

Kad linksmiau per muštynes būtų reikia muzikos, bet kokios kad ir trimito. Ške.

Judaškynas

As kai 95 metais klaipedos pedagoginiam režisura baiginejau tai net i galva nebutu topteleje kad kasnors su kenžalu gali išeiti i gatve. Tai čia visiškas tik beprotis taip gali, kur žyuri policija ? Bet dabar tokie laikai kai jaunimas žyuri tik tuos shwarcnegerius kur daužosi su kulokais vienas i kita tai ko jus norit kai tokia karta užsiauginot. Jus pažyurekit gera teatra kurta gerb. režisieriaus Kalynkin arba Andrej Uderovyč. Bet kurtau, jaunimeliui dabar svarbiau tik chy chy cha cha ir nuo teveliu gauti 20 litu. Pabandyk dabar vaikui gerai išpera išperti, tai pasiskūs policijai ir gausi milžiniška bauda.

Baltyskas

O kada nors valdzhiazhmogiai atsuks veidelius i norfa mazhaja prie pempinyku zhiedo.ten jau serialus galim kurt apie pijokus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS