Klaipėdoje naktį apsvaigęs vairuotojas apgadino 12 automobilių | kl.lt

KLAIPĖDOJE NAKTĮ APSVAIGĘS VAIRUOTOJAS APGADINO 12 AUTOMOBILIŲ

Vidurnaktį Klaipėdos pietinėje pusėje, pilnoje nakčiai paliktų automobilių gatvėje, vairuotojas apgadino 12 stovinčių mašinų. Esama įtarimų, kad šis vyras galėjo būti apsvaigęs nuo kvaišalų.

Buvo kelios minutės po vidurnakčio, kai Gedminų gatvėje automobilis „Audi“ pasuko dešiniau ir nesustodamas apibraižė, aplankstė, apdaužė visą virtinę automobilių.

Įtariamojo mašinos variklio skyrius po tokių viražų buvo visai suniokotas.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė teigė, kad 1981 metais gimęs vairuotojas buvo tikrinamas alkotesteriu, bet prietaisas parodė, kad vyras alkoholio nebuvo vartojęs.

Nepaisant to, su juo policininkams buvo sunku susikalbėti, kilo įtarimų, kad vairuotojas apsvaigęs nuo kvaišalų. Tokį įtarimą dar labiau sustiprino „Audi“ salone rastas vienkartinio švirkšto antgalis su adata ir apdegintas šaukštas.

Vyras buvo nuvežtas į gydymo įstaigą, kur paimtas jo kraujo mėginys apsvaigimo priežasčiai nustatyti.

Kadangi tyrimo rezultato dar nėra, pareigūnai pradėjo administracinę teiseną. Tai lėmė ir tas faktas, kad nė vienas apgadinto automobilio savininkas nepranešė patyręs didelę žalą. Tiesa, tikėtina, kad policijai pareiškimus parašė dar ne visi nukentėjusieji.

„Facebook“ grupės „Klaipėdos Reidai II“ vaizdo įrašai.

GALERIJA

  • Klaipėdoje naktį apsvaigęs vairuotojas apgadino 12 automobilių
  • Klaipėdoje naktį apsvaigęs vairuotojas apgadino 12 automobilių
  • Klaipėdoje naktį apsvaigęs vairuotojas apgadino 12 automobilių
„Facebook“ grupės „Klaipėdos Reidai II“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Vitalijus

Visada rašiau ir rašysiu, kad tarybinius kiemus seniai platinti reikia. Vietos platinimui tikrai yra, tik tai, kažkas iš stebuklingos valdžios tingi judinti smegenis. Man tos stebuklingos valdžios požiūris į tautą yra aiškus, "kam mastyti mums, jeigu aš turiu teisę reikalauti iš kitų". Tuo manau ir viskas pasakyta.....

Rasa

Gal jau laikas masinu aksteles platinti, kas darosi reikjeviko rambyno alksnynei pravažiuot neimanoma

Darka

Vyrai ruosias streikui,bus riauses kokiu dar neregejo visas pasaulis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS