Klaipėdoje neblaivus vyras uniformuotą pareigūnę puolė peiliu | kl.lt

KLAIPĖDOJE NEBLAIVUS VYRAS UNIFORMUOTĄ PAREIGŪNĘ PUOLĖ PEILIU

Savaitgalį uostamiesčio pareigūnams teko sudėtingų užduočių. Šeštadienio vakarą, mėginant sulaikyti neblaivų pilietį, vyras uniformuotą pareigūnę puolė peiliu.

Panaudojo elektros šoką

Incidentas nutiko 20 val. 49 min. Policija buvo kviesta į Šilutės plente esantį butą. Konflikto metu įtariamasis siekė išvengti sulaikymo.

1964 m. gimęs vyras buvo neblaivus, jam nustatytas 2,21 prom. girtumas.

Mėginant uždėti vyriškiui antrankius, šis puolė pareigūnę rankoje laikydamas peilį. Policininkė nesutriko ir panaudojo impulsinį prietaisą "Taser". Užpuolikas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui.

Į mašiną – gintaro

Uostamiesčio pareigūnai gavo pranešimą, kad šeštadienio rytą vienas gyventojas aptiko išdaužtą "Ford Transit" automobilio durelių stiklą. Mašina stovėjo Baltijos prospekte.

Vagišiai iš salono pavogė gintaro gabaliukų. Savininkas nurodė patyręs 120 eurų žalą.

Naujojo Sodo gatvėje pastebėta, kad daugiaaukštėje automobilių stovėjimo aikštelėje įdaužtas automobilio "VW" priekinis stiklas. Žala – 600 eurų. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

O štai Sukilėlių gatvėje iš daugiabučio laiptinės ilgapirščiai nugvelbė dviratį, kurio vertė – 600 eurų.

Po avarijos – į ligoninę

Šeštadienį, 12 val. 35 min., Antrojoje Melnragėje įvyko skaudi nelaimė.

Sankryžoje susidūrė automobilis BMW, kurį vairavo blaivus 1995 m. gimęs vyras, ir dviratis, kurį vairavo blaivi 1954 m. gimusi moteris. Dėl patirtų sužalojimų moteris gydoma ligoninėje.

Šeštadienio vakarą Plungėje, Gandingos g., tikrinant gautą informaciją, 2004 m. gimęs vaikinas iš kišenės pats ištraukė ir pareigūnui pateikė 7 folijos lankstinukus, kuriuose buvo žalios spalvos augalinės kilmės narkotinės medžiagos. Vaikinas sulaikytas. Pradėtas tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Penktadienį Klaipėdoje, Paryžiaus Komunos g., bute, kuriame gyvena 1999 m. gimęs vyras, komodos stalčiuje rasta kartoninė dėžutė, kurioje buvo cigaretės formos suktinė su augalinės kilmės, galbūt narkotine medžiaga, smulkintuvas, kurio viduje rasta augalinės kilmės medžiagos ir svarstyklės.

Taip pat, tos pačios komodos stalčiuje rastas dar vienas smulkintuvas su augalinės kilmės, galbūt narkotinės medžiagos likučiais. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

V.T

Jis norėjo ją nuginkluoti,nes ji buvo ginkluota,bet jam to padaryti nepavyko.Negazdinkit žmonių su savo tais ginklais.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS