Klaipėdoje – nelinksma pamoka besimokančiam vairuoti | kl.lt

KLAIPĖDOJE – NELINKSMA PAMOKA BESIMOKANČIAM VAIRUOTI

Vairavimo pamokos gali turėt priešingą nei tikimasi efektą ir atgrasyti mokinį nuo noro vairuoti. Taip šeštadienį prieš pietus atsitiko mokomojo automobilio vairuotojui Klaipėdoje, Liepų gatvėje.

Socialiniuose tinkluose sklinda nuotraukos, kuriose matosi prie šviesoforu nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos susidūrusios dvi lengvosios mašinos. Pirmojoje juostoje – mokomasis automobilis, antrojoje – „Volkswagen Passat“. Panašu, kad „pasatas“ rėžėsi į mokomosios mašinos galo kairiąją pusę.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojams apie šį įvykį nepranešta, o tai reiškia, kad avarijoje žmonės nenukentėjo. Kartais tokie techniniai eismo įvykiai vadinami metalinėmis avarijomis?

Jeigu vairuotojai nesiginčija dėl to, kurs kaltas, jie užpildo eismo įvykio deklaraciją ir laukia nuostolių atlyginimo iš draudimo kompanijos.

Komentatoriai įsitikinę, kad mokomasis automobilis pristabdė prie perėjos, o jam iš paskos važiavęs „Volkswagen Passat“ stengėsi jį aplenkti ir neapskaičiavo greičio bei trajektorijos.

Klaipėdiečiai pastebi, kad pastaruoju metu mieste itin daug vairuotojų nesilaiko leistino greičio ir nerodo posūkio signalų. Tai dažnai tampa eismo įvykių priežastimi.

Kelių policininkai ragina tokius pažeidimus fiksuoti vaizdo registratoriais ir apie pažeidimus pranešti policijai.

Gairės: mokomasis automobilis, avarija, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

o kam

Tie auto numeriai ,,uztusuoti,, , tai gi ne kokios slaptosios policijos auto..?

Anonimas

Autorė pamiršo parašyti kad aprašoma jos nuomone.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS