Klaipėdoje nuo girto vyro vairuojamo paspirtuko nukrito moteris | kl.lt

KLAIPĖDOJE NUO GIRTO VYRO VAIRUOJAMO PASPIRTUKO NUKRITO MOTERIS

Sekmadienį vakare ant Pilies tilto triko eismas. Dalį jo užėmė policijos ir greitosios medicinos pagalbos stoties automobiliai. Pasirodo, čia įvyko incidentas, kurio metu sužalota paspirtuku važiavusi moteris.

21.56 val. policijai pranešta apie tai, kad ant Pilies tilto važiuojamosios gatvės dalies nuo paspirtuko nukrito moteris. Pasak pranešimo, nukentėjusioji kraujavo.

Medikai skubėjo suteikti 37 metų moteriai pagalbą. Ji buvo sąmoninga, iš žaizdų veržėsi kraujas.

Policininkai išsiaiškino, kad tilto šaligatviu vienu paspirtuku važiavo 32 metų vyras ir moteris. Vyras vairavo ir buvo girtas.

Jis nesuvaldė paspirtuko, todėl moteris nuo jo nugriuvo ant gatvės ir susižalojo. Šioje vietoje šaligatvis yra gerokai aukščiau gatvės.

Policininkai konstatavo, kad vyras vairavo paspirtuką neblaivus, alkoholio matuoklis parodė 2 prom. Paspirtuku važiuojantys žmonės prilyginami dviratininkams.

Pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl žmonių vežimo reikalavimų nesilaikymo ir dviračio vairavimo apsvaigus daugiau nei 1,5 prom. Byla bus nagrinėjama liepą.

Vyrui gresia nuo 150 iki 200 eurų bauda.

GALERIJA

  • Klaipėdoje nuo girto vyro vairuojamo paspirtuko nukrito moteris
  • Klaipėdoje nuo girto vyro vairuojamo paspirtuko nukrito moteris
Bernardo Šaknio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

pikta

Yra žodis tokiems - debilai. Bausti tokius rimtom baudom, kad būtų pavyzdys kitiems.

Nera kontroles

Nera kada ir nera kam, policija po iškvietimus lakioja, nera kada tais nutruktgalviais paspirtukininkais užsiimti

Rabarbaras

Del tu šikniu tuoj teiks registruoti ir draustis visokiose šaraškinu kontorose, ir dar bolto zalieji isvis vaziuoja kaip buduliai kas antras, stabdo ciuozia drasko nu ne savo tai galima invalidai sukn sti pavege is beprotnamiu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS