Klaipėdoje pažeistas medis užvirto ant automobilio | kl.lt

KLAIPĖDOJE PAŽEISTAS MEDIS UŽVIRTO ANT AUTOMOBILIO

Tvarkomame pietinės uostamiesčio pusės kieme pavojingai pasviręs medis nugriuvo ant automobilio. Vargu, ar mašinos savininkas galės tikėtis žalos atlyginimo, mat apie grėsmę buvo įspėta net keliais būdais.

Trečiadienį vakare, apie 21.30 val., Žardininkų gatvei ir Statybininkų prospektui priskirtų daugiabučių namų apsuptame kieme ant automobilio „Toyota Corolla“ užvirto medis.

Teko kviesti gelbėtojus, ugniagesiai jį supjaustė ir patraukė nuo automobilio.

Greta pasviręs stovi dar vienas medis, bet apie tai, ar jį nupjovė, ugniagesiai nepranešė.

Kiemas tvarkomas, platinama automobilių aikštelė, todėl darbininkai gerokai išrausė žemę aplink minėtus medžius, taip jie tapo nestabilūs.

Numanydami, kad gali atsitikti nelaimė, įmonės darbuotojai medžius buvo aptvėrę įspėjamąja juosta.

Pasak aplinkinių namų gyventojų, už kieme statomų automobilių valytuvų darbininkai palikdavo lapelius, kuriuose prašyta nepalikti mašinų darbų zonoje.

Žinia apie ramų vakarą automobilį užgriuvusį medį netruko pasklisti socialiniuose tinkluose.

Įvykį komentuoti suskubę klaipėdiečiai pasidalijo į dvi stovyklas. Vieni tikino, kad automobilio „Toyota Corolla“ savininkas pats kaltas, kad nepaisė įspėjimų. Kiti piktinosi neatsakingai dirbančiais darbininkais, kurie turėjo numatyti, kad vienas ar keli medžiai, kuriems buvo pažeistos didžiosios šaknys, gali nuvirsti, bet nesiėmė laiku priemonių užkirsti tam kelio.

Draudimo bendrovės paprastai labai atidžiai nagrinėja visas žalos atsiradimo aplinkybes ir, jeigu nukentėjęs asmuo nesiėmė priemonių apsaugoti savo turtą arba nepaisė įspėjimo apie galimą grėsmę, paprastai žalos nenori atlyginti.

GALERIJA

  • Klaipėdoje pažeistas medis užvirto ant automobilio
L. Vaišvilos / feisbuko grupės „Klaipėdos Reidai II“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Jovaras

Jeigu ten po medžiu būtų sužalotas žmogus !!!!!????? .... sakytų,mes ispejome, !!!!! ...o,tai kur apsauginės tvoros,kad niekas ,net šuniukai,kačiukai nenukentėtų. Supratingumo nėra, techninė priežiūra nedirba.Darbų vygdytojai besmegeniai. Gaila Lietuvos,visi biurokratai(valstybės tarnautojai)dirba nuotoliniu būdu (Tenerifėje). Valio.... Lietuva Lietuviams....Valio

Darbininkai dirba aplaidžiai

Galėjo dirbti tvarkingai, bet tyčia kapojo šaknys, nes tai nurodo daryti savivaldybė. Tyčia naikinti medžius, kapojant šaknys. Taip vyksta vysame mieste. O Aplinkos apsauga nieko nedaro

Neptunas

Geras pavyzdys kaip dirba aplinkosaugininkai tiksliau saiką savivaldybėje leidimus išduoda medžiams kirsti ar nekirsti. Ši kartą apskrita be aukų metalinis įvykis, bet jei būtų užvirtes ir užmušes žmogų kaltę suverstu ant žmogaus. Toks geras pavyzdys kaip dirbama savivaldybėje prieš išduodami leidimą tvarkyti kiemus neįvertino grėsmės žmonių saugumui, tik klausosi visokių dizainerių, rūpinasi kaip didesnį atsidėkojima gauti. Visa Klaipėda kur medžiai pasodinti ar auga aplink medį 30cm spindulių padeda plyteles o kad augs medis ar jau augą ir susilpnina šaknis jie negalvoja o gal specialiai daro susitaria su žalos skyriais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS