Klaipėdoje policininkams teko skirti besimušančią porą | kl.lt

KLAIPĖDOJE POLICININKAMS TEKO SKIRTI BESIMUŠANČIĄ PORĄ

Trečiadienio naktį uostamiesčio policijos pareigūnams teko skubėti į vieną I. Simonaitytės gatvės daugiabutį namą, kur bute mušėsi du jauni žmonės.

Policininkai į butą iškviesti apie 1 val. nakties. Kas paskambino pagalbos telefonu, nepranešama, gali būti, kad garsų jaunų žmonių santykių aiškinimąsi ir muštynių garsus girdėjo kaimynai. Konfliktas vyko tarp 19-mečio vaikino ir 22-ejų merginos. Kokie jų ryšiai, nepranešama.

Pasak policijos pranešimo, vaikinas kumščiais mušė ir spardė merginą. Panašu, kad ir ji neliko skolinga – mušė jį ir pastūmė.

Pareigūnai nepranešė apie abiejų jaunuolių blaivumą. Matyt, nuraminti ir išsiaiškinti, kuris teisus, buvo neįmanoma, todėl abu buvo nugabenti į policijos komisariatą, o naktį praleido areštinėje.

Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl skausmo sukėlimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kaimynas

Garsas buvo tikrai didelis, krito panašu jog spintos su indais, daug dūžių, mėtėsi iš lėkščių panašu, daug rėkimo, klykimo. Vaikinukas išvestas kruvinas, atvažiavus greitoji sakė reikės siūti nugarą.

Stepas

Kas iškvietė - nepranešama. Kokie jų ryšiai - nepranešama. Apie blaivumą - nepranešama. Straipsnis ne mažas, kad tik daugiau prirašyti "apie nieką". Būtų užtekę "Policija važiavo skirti susipešusią porelę".

E.

Besimušančias skiria, besidulkinančias taip pat skiria. O ko jie neskiria? P e d i k ų, besilaižančių viešai neskiria. Bijo. Nes bus apkaltinti neapyjantos kalbos ir seksizmo ir homofobijos kurstymu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS