Rytas Klaipėdoje paženklintas nelaime: senjoro vairuojamas automobilis partrenkė vyrą | kl.lt

RYTAS KLAIPĖDOJE PAŽENKLINTAS NELAIME: SENJORO VAIRUOJAMAS AUTOMOBILIS PARTRENKĖ VYRĄ

Du skaudūs eismo įvykiai nutiko šiandien ryte. Klaipėdoje garbaus amžiaus vairuotojas partrenkė ir sužalojo pėsčiųjų perėja einantį žmogų, o kelyje Kretinga–Jokūbavas susidūrus automobiliams žuvo senyvas vairuotojas.

Ryte, prieš aštuonias, 86-erių senjoro vairuojamas automobilis Klaipėdoje, Šilutės plente, pėsčiųjų perėjoje, partrenkė ir sužalojo vyrą.

Sužeistas žmogus perduotas į medikų rankas. Vairuotojas buvo blaivus.

Policijos pareigūnų turimais duomenimis, pėsčiasis po nelaimės į ligoninę išvežtas sąmoningas.

Praėjus vos kelioms valandoms po šio įvykio, apie 10 val., kelyje Kretinga–Jokūbavas automobilis "Audi A6", važiuodamas nuo Kretingos Jokūbavo link, lenkė nenustatyto modelio automobilį, trenkėsi į iš autobusų stotelės "Medelyno Raštinė 1" išvažiuojantį ir apsisukantį automobilį "Audi TT".

Šį sportinį automobilį vairavo 71-ių vyras, kuris eismo įvykio metu žuvo.

Policijos pareigūnai aiškinasi aukos pareikalavusios avarijos aplinkybes.

Prašoma atsiliepti nenustatyto modelio automobilio, kurį lenkė "Audi A6", vairuotoją ar kitus pro šalį vykusius ir įvykį mačiusius asmenis.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Mantas

Pesciojo saugumas yra pacio pesciojo reikalas ir vairuotojo atsakomybe. Klausimas ar pereja apsviesta, 86m tokiu oru sedet namuose prie tv ar pc.

Kur?

Kai tau 86 metai, kokie reikalai gali būti anksti ryte, kad reikėtų važiuoti ir dar kai karantinas? Tokių metų vienintelis reikalas ryte yra nueiti į tualetą. 71 metų su Audi TT, LOL :))

To kultura

Jei pameni tuoa laikus, turwtum peiaiminti kad tuo metu mokino nuo mazens kaip taisiklingai praeiti gatve kad ir pesciuju perejoje. Ty pirma isitikinti kad saugu ir tik tada eiti. Tai vadinama savisauga. Dabar gi pestieji eina daznai neisitikine ar yra auto ir ar.spea sustoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS