Klaipėdoje siautėja ilgapirščiai: pavogė prabangaus „Lexus“ detalę | kl.lt

KLAIPĖDOJE SIAUTĖJA ILGAPIRŠČIAI: PAVOGĖ PRABANGAUS „LEXUS“ DETALĘ

Brangių automobilių savininkams Klaipėdoje vis nėra ramybės. Ilgą laiką vagys grobė kai kurių markių mašinų vairus bei kitas brangias detales. Pirmadienį paaiškėjo, kad nusikaltėlius vėl gundo brangūs katalizatoriai.

Tądien apie 11 val. automobilio „Lexus“ savininkas pranešė miesto policijos komisariato pareigūnams apie apvogtą jo mašiną. Vos užvedęs variklį jis suprato, kad nebėra katalizatoriaus, vertinamo 1,5 tūkst. eurų.

Mašina stovėjo Birutės gatvėje.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Įtariama, kad vagys darbavosi ten pat, kur mašina ir buvo naktį laikoma. Jeigu brangi detalė būtų buvusi pavogta anksčiau, savininkas tai būtų iškart pastebėjęs iš nebūdingo garso.

Kol kas pareigūnai nežino, ar mieste gyvena šių detalių vagis ir jis imsis ieškoti kitų taikinių. O gal tai gastroliuojančio vagies darbas.

Būtent gastrolieriams priskiriamos vairų, priekinių žibintų ir multimedijų įrenginių vagystės. Per vieną naktį vagys paprastai nusiaubia kelis tos pačios markės automobilius ir dingsta kelioms savaitėms ar net mėnesiams.

Tuo metu panašios vagystės vykdomos kituose Lietuvos miestuose. Pastebėta, kad šie nusikaltimai praktiškai nebuvo vykdomi griežto karantino metu, kai buvo draudžiama išvykti iš savo savivaldybės ribų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Turiu ope antra 99 nei veidrodėliai diksa ei žibintai ir sigalkės nėra kam ta lupena reikalinga?

as

prabangus lexus ? Kuris ?

Anonimas

Skaitom kriminalinės žinias lyg pasakas...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS