Klaipėdoje – šuns vagystė: prie būdos pririštą keturkojį nusegė nuo grandinės ir nusivedė | kl.lt

KLAIPĖDOJE – ŠUNS VAGYSTĖ: PRIE BŪDOS PRIRIŠTĄ KETURKOJĮ NUSEGĖ NUO GRANDINĖS IR NUSIVEDĖ

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai bando aiškintis šuns vagystę. Kol kas reikalas atrodo painus, nes gyvūnas nebuvo veislinis.

Sekmadienį į policiją kreipėsi vyras ir pranešė pasigedęs savo šuns. Keturkojis buvo laikomas šalia Šilutės plento esančios garažų bendrijos teritorijoje ir buvo pririštas prie būdos.

Pasak šeimininko, dingęs šuo buvo aviganio mišrūnas. Policijai pareiškimą parašęs žmogus nurodė savo augintinį vertinantis 500 eurų.

Garažų bendrija yra įsirengusi vaizdo stebėjimo kamerą.

Peržiūrėję jos vaizdo įrašus pareigūnai pamatė, kaip šeštadienį, apie 20 val., prie šuns atėjo kažkoks žmogus, nusegė jį nuo grandinės ir nusivedė.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą ir ėmėsi gyvūno paieškų.

Viena labiausiai įtikimų versijų, kad šunį taip išgelbėjo nuo stingdančio speigo gyvūnų gelbėtojas. Tai galėjo būti žmogus, kuriam keturkojo buvo labiau gaila nei šeimininkui.

Atidžiau peržiūrėję šį ir kitus įrašus pareigūnai tikisi sužinoti, kas yra tas žmogus.

Dar nežinia, kaip baigsis vagystės tyrimas.

Gali būti, kad šuo tiesiog buvo išgelbėtas, o jo gelbėtojas vėliau pats kreipsis į pareigūnus dėl žiauraus elgesio su gyvūnu. Bet įvykių eiga gali būti ir visai kitokia.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

na ir lai vedasi ...

nax.....toks suo reikalingas , jei betkuris atejes jy gali nusivest kur nori.

Anonimas

Nuotrauka visai ne to šuns, ir ne tos būdos. Šuo buvo vokiečių ir šveicarų aviganių mišrūnas, būda buvo tinkamo dydžio. Jo vieno iš visos vados niekas neįsigijo, o motinos šeimininkai nespecialiai veisė juos, o kalytė vieną kartą pabėgo ir buvo apvaisinta. Prieglaudos buvo pergrūstos, ir nenorėjo jo atiduoti ten, kur po dviejų mėnesių būtų numarintas. Grandinė buvo ilga, ne dviejų metrų, o šuo buvo paleidžiamas pabėgioti, su juo žaisdavo, taip pat jis nebuvo lauke, kai nenorėjo. Jam buvo padarytas įėjimas į kambarį ir jis buvo pririštas taip, kad galėtų pasiekti tą kambarį kada norėjo. Jis buvo puikiai maitinamas, jį mylėjo ir juo rūpinosi. Tikrai nepačios geriausios sąlygos, ne kambaryje augo vilkšunis, tačiau tai buvo geriausias įmanomas sprendimas. O pavogti galėjo tik veisimui, kur šunys laikomi 1kv m narvuose ir jų niekad neišleidžia, tik apvaisinimui. Tad nekalbėkit nesąmonių nežinodami situacijos.

Geras zmogus

Išgelbėjo nuo baisios mirties. Kas riša šunį prie būdos neturi nei širdies nei smegenų !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS