Klaipėdoje taksistas apiplėšė keleivį | kl.lt

KLAIPĖDOJE TAKSISTAS APIPLĖŠĖ KELEIVĮ

Klaipėdoje įvykdytas drastiškas apiplėšimas. Bent jau taip atrodo iš nukentėjusio vaikino pareiškimo policijai.

Pasak nukentėjusiojo, ketvirtadienį apie 21 val. 21-erių vaikinas kažkurioje Klaipėdos vietoje sėdo į taksi automobilį ir paprašė nuvežti jį į viešbutį. Už kelionę jis susitarė taksistui sumokėti 10 eurų.

Pasak pranešėjo, vos tik pradėjęs važiuoti vairuotojas išsitraukė, kaip pasirodė vaikinui, pistoletą ir pareikalavo atiduoti piniginę.

Jaunuolis tikino atidavęs vairuotojui piniginę, kurioje buvo 1,8 tūkst. eurų, ir išlipo iš mašinos.

Kaip jis nuvyko į viešbutį? Ar iš karto pranešė apie įvykį? Kokios kitos su šiuo įvykiu susijusios aplinkybės? Policijos atstovai apie tai kol kas nepraneša.

Kadangi nenurodoma, kurioje uostamiesčio gatvėje pranešėjas įsėdo į taksi, galima spėti, kad jis yra ne klaipėdietis ar net svetimšalis, o gal tiesiog buvo neblaivus.

Kol kas pareigūnai nepradėjo ikiteisminio tyrimo, tai verčia manyti, kad pareiškėjo žodžiais policininkai abejoja.

Šiandien tikslinamos pareiškime nurodytos įvykio aplinkybės.

Komentuoti šio įvykio kažkodėl neskubama.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

seno pederasto pasakojimas

kaip dabar atsimenu, praskridom mes su taksu egipto piramides, tai va tokie nuotykii ties trečia viršūne pastebėjau, kad mano mašinoj kažkoks gaidys vartosi, pisau aš jį per visas skyles, o ypač patiko per ausi

blabla

taksistas irgi importinis?

taksistas tikras verslininkas

valdzios zmogus is ystaymo didziosios raides.... po PSD vezdu pravestos vakcinacijos kitaip i but negalejo...elektrikai tai gali reketuot...a kuom taksistai blogesni... nenori ka isreketuotu nesesk i masina... nenori ka papistu nepasirasyk sutarties su elektrikais...ale ekeltrikai vistiek papis nes jie skaikliuku mafija
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS