Klaipėdoje vėl siautėjo sukčiai | kl.lt

KLAIPĖDOJE VĖL SIAUTĖJO SUKČIAI

Penktadienį Klaipėdoje pareigūnai fiksavo du identiškus sukčiavimo atvejus, kai elektros tiekimo įmonės darbuotojomis apsimetusios aferistės senolius paliko be pinigų. Apmulkinta buvo ir dar viena klaipėdietė, ji telefoniniam sukčiui pervedė savo santaupas, o vienas veikėjas parduotuvėje mėgino atsiskaityti svetima mokėjimo kortele.

Penktadienio rytą, apie 9 val., Debreceno gatvėje į 1936 m. gimusio vyro butą atėjo dvi moterys, kurios prisistatė elektros tiekimo įmonės darbuotojomis, o joms išėjus, klaipėdietis pasigedo 750 eurų.

Praėjus vos keturioms valandoms po šio įvykio, galima spėti, vėl tos pačios aferistės apsireiškė jau Kretingos gatvėje.

Fatališkas sutapimas – šįkart pataikyta pas 1936 m. gimusią senjorę. Į jos butą vėlgi atėjo dvi moterys, kurios taip pat prisistatė elektros tiekimo įmonės darbuotojomis, aiškino, kad reikia surašyti duomenis dėl permokos už elektrą grąžinimo. Joms išėjus, klaipėdietė pasigedo 400 eurų. Abiem atvejais pradėtas vagystės tyrimas.

Penktadienį į policiją kreipėsi ir 1956 m. gimusi moteris, kuri nurodė, kad tą pačią dieną, po 9 val. ryto, jai telefonu paskambino nepažįstamas vyras, kuris prisistatė policijos pareigūnu. Kalbant telefonu, į skambinusio vyro nurodytą sąskaitą pareiškėja pervedė beveik 2 tūkst. eurų. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Na, o ketvirtadienio vakarą, nuo 19 iki 20 val., Herkaus Manto gatvėje esančioje parduotuvėje 1967 m. gimęs vyras kasoje bandė atsiskaityti svetima mokėjimo kortele. Vyrui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Pranciškus

Tų apgaunamų mulkių visiškai negaila.

Rolandas K

Kodėl Vėl ? VEIKIA be sustojimo. - Nebaudžiamumas !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS