Klaipėdos parduotuvėje neblaivus vyras grasino ginklu ir išėjo nesusimokėjęs | kl.lt

KLAIPĖDOS PARDUOTUVĖJE NEBLAIVUS VYRAS GRASINO GINKLU IR IŠĖJO NESUSIMOKĖJĘS

Uostamiesčio kriminalistams teko vaikytis prekybos centre apsivogusį vyrą, kuris mėgino nuo pareigūnų sprukti taksi automobiliu.

Incidentas nutiko ketvirtadienį Taikos prospekte esančiame prekybos centre. 13.47 val. vyriškis prekybos centro duris pravėrė jau agresyviai nusiteikęs.

Įsibrovėlis parduotuvėje išsitraukė šaunamąjį ginklą ir pagrasino aplinkiniams. Pasiėmęs prekę, vyras pasišalino.

"Į parduotuvę atėjęs vyriškis sukėlė triukšmą, elgėsi neadekvačiai. Veikiausiai dėl to, ką vėliau parodė alkoholio matuoklis. Iš parduotuvės jis išėjo ir sėdo į taksi automobilį. Pareigūnams buvo apibūdinta, kaip atrodė transporto priemonė. Ji buvo sustabdyta netoli įvykio vietos", – pasakojo Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė.

Taksi mašinoje sėdėjo vyriškis. Tačiau joje ginklo nebuvo.

"Pareigūnai sulaikė 1986 m. gimusį asmenį. Jam nustatytas 2,30 prom. girtumas. Jis uždarytas į areštinę", – aiškino policijos atstovė.

Tai ne pirmas toks incidentas uostamiestyje šią savaitę. Antradienį į vieną prekybos centrą veržėsi peiliu ginkluotas vyras ir demonstravo savo lyties organą.

Taikos prospekte esančio prekybos centro vaizdo kameros vyriškį, įeinantį į parduotuvę, užfiksavo 15.50 val.

Jis nevaldė įtūžio ir keiksnojo aplinkinius, tačiau konkrečių reikalavimų neišsakė. Galiausiai pilietis nusimovė kelnes ir parodė lyties organą.

Apsaugos darbuotojas įkalbėjo vyrą pasukti išėjimo link, tačiau lauke vyriškis išsitraukė peilį.

Laimei, niekas nenukentėjo, o įtūžęs žmogus mikliai įsliuogė į autobusą ir nurūko.

Dar vienas panašus išpuolis užfiksuotas prieš pustrečios savaitės. Vingio gatvėje esančiame prekybos centre peiliu mojavo dar vienas asmuo. Vėliau jis pasišalino ir nužingsniavo į Laukininkų gatvėje esančią parduotuvę. Ten jaunuolis apgadino prekystalį ir buvo sulaikytas.

Tada paaiškėjo, kad taip siautėjo 20-metis, kuris buvo įkaušęs.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS