Klaipėdos pareigūnų sustabdytuose automobiliuose – kvaišalai: radinius išdavė tvaikas | kl.lt

KLAIPĖDOS PAREIGŪNŲ SUSTABDYTUOSE AUTOMOBILIUOSE – KVAIŠALAI: RADINIUS IŠDAVĖ TVAIKAS

Net dokumentų patikrai sustabdytuose automobiliuose pareigūnai randa kvaišalų. Dažniausiai jų turėtojus išduoda specifinis, labai aitrus kanapių tvaikas.

Šeštadienį, prieš 16 val., Priekulės seniūnijos teritorijoje, kelyje į Šilutę, pareigūnai sustabdė automobilį „Toyota“. Jį vairavo 28-erių vyras.

Policininkai atliko dalinę mašinos apžiūrą ir rado augalinės kilmės medžiagos, tiksliau sakant, kanapių. Be to, mašinoje buvo svarstyklės mažiems kiekiams sverti ir 2335 eurų grynaisiais.

Ar tai buvo suplanuota policijos operacija, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai nepraneša.

Vairuotoją pareigūnai sulaikė ir uždarė į areštinę. Klaipėdos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, narkotinių medžiagų platinimu įtariamasis kol kas neįtariamas, jam bandoma inkriminuoti kvaišalų turėjimą siekiant juos naudoti savo reikmėms.

Ar grynieji rasti pas įtariamąjį gali būti gauti vykdant nusikaltimą, nepranešama, kaip ir tai, kiek augalinės kilmės medžiagos rasta mašinoje.

Dar vienas ikiteisminis tyrimas šeštadienį paryčiais pradėtas Klaipėdoje. Mieste patruliavę pareigūnai 4 val. nakties Girulių plente sustabdė automobilį BMW. Šia mašina važiavo 20-metė mergina ir metais vyresnis vaikinas.

Policininkai automobilio salone rado plastikinį maišelį su kanapėmis. Greičiausiai apie tai policininkai sužinojo iš specifinio kvapo.

Merginai ir vaikinui įteikti šaukimai į apklausą policijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Pagarba

Pagarba pareigūnams, dirbantiems sunkų, svarbų darbą.

Expertad

O gal policininkai pakišo ,niekas to negali paneigti ,kur kviestiniai ,kur policininkų kameros apie teisėtus jų veiksmus ,radimas neįrodo asmenio kantrybę,policininkai turi įrodyti patys apie savo teisėtus veiksmus ,antraip Lietuva niekuomet nesiskire nuo Rusijos ,Baltarusijos ar Burundžio valstybės .Lietuvos policijos pareigūnams dar reik labai daug augti iki Vokietijos ar Italijos karbinierių ,kur darbas vykdomas aukščiausiam lygmenį ir be kabliukų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS