Klaipėdos picerijoje girti vyrai sukėlė riaušes | kl.lt

KLAIPĖDOS PICERIJOJE GIRTI VYRAI SUKĖLĖ RIAUŠES

Klaipėdoje ketvirtadienį picerijos darbuotojai ir lankytojai patyrė tikrą šoką, kai girtų vyrų kompanija, nepanorusi mokėti už vaišes, sukėlė riaušes.

Tos dienos ryte į didžiausią pietinėje miesto pusėje prekybos centrą atėjo penki vyrai. Galbūt jie norėjo pratęsti vakarykštes išgertuves, o gal atšvęsti tos dienos šventę. Gausiai užsisakę įvairių patiekalų, jie paprašė ir alkoholinių gėrimų.

Penki vyrai linksmėjo kaskart pakeldami bokalą alaus ir taurelę degtinės.

Kai ištuštėjo jų picų ir užkandžių lėkštės bei gėrimų stiklai, vyrai pradėjo elgtis įtartinai. Kažkuris išėjo į lauką parūkyti, kitas susiruošė į tualetą.

Padavėja ėmė įtarti, kad vyrai bando išvengti nemenkos 196 eurų sąskaitos apmokėjimo.

Spėjimas pasitvirtino, kai prasidėjo kalba apie mokestį už vaišes.

Pradžioje atrodė, kad jie nesusitaria tarpusavyje, kuris mokės, netrukus paaiškėjo, kad nė vienas neketina kloti pinigų.

Vyrai ėmė elgtis agresyviai. Kol atskubėjo prekybos centro apsaugininkai, kilo muštynės, skraidė lėkštės, kilo didžiulis triukšmas. Lankytojai nežinojo, kaip išvengti sužalojimų, gūžėsi ir bandė nepatekti į įvykių epicentrą, o darbuotojai 10.40 val. suskubo kviesti policiją ir žvalgėsi, kada pasirodys pareigūnai.

Apsaugos darbuotojų smarkuoliai nelabai išsigando. Trys skaniai pasivaišinę jauni vyrai pabėgo.

Policininkai sulaikė tik labiausiai prisivaišinusius 31-erių (3,79 prom.) ir 42 metų (2,54 prom.) vyrus. Jie buvo pernelyg girti ir pasprukti nesugebėjo.

Policijos komisariate pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Vaizdo stebėjimo kamerų įrašai padės atkurti įvykių seką ir nustatyti, kas labiausiai kaltas dėl sukeltos sumaišties.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Tikri BEKIAUŠIAI MAROZAI

Zenius

Tai kam girtus aptarnauti uzsakai ir pinigus klok

Mariakas

Kokie vyrai čia , Klaipėdos murziai, mižnei su pasmirdusėmis kelnėmis nusmukusiom, kandžiai pasmirdę, gerai duoti jiems į galvą, klaipėdos tarakonams
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS