Klaipėdos policija gaudo apsimetėlį skaitiklių tikrintoją: jau nukentėjo trys moterys | kl.lt

KLAIPĖDOS POLICIJA GAUDO APSIMETĖLĮ SKAITIKLIŲ TIKRINTOJĄ: JAU NUKENTĖJO TRYS MOTERYS

Vagis, apsimetęs vandens skaitiklių tikrintoju, dabartiniais duomenimis, apšvarino tris Klaipėdos pensininkes.

Policija apie vagies veiklą susidaro vaizdą iš nukentėjusių moterų pranešimų. Kol kas pareigūnai negali paaiškinti, kodėl tik viena iš trijų apvogtų senolių laiku pranešė apie tai policijai. Kitos dvi paskambino pareigūnams po dienos ar dviejų.

Penktadienį 90-metė klaipėdietė, gyvenanti Sausio 15-osios gatvėje, susisiekė su policininkais ir papasakojo apie skaitiklių tikrintoju apsimetusio asmens apsilankymą. Tai atsitiko trečiadienį, sausio 8-ąją.

Senolė prisiminė, kad nepažįstamasis yra apie 35-40 metų amžiaus, apie 180 cm ūgio. Būtent taip vagį apibūdino ir kitos dvi nukentėjusiosios. Kaip ir kitais atvejais, jis patikrino vandens apskaitos skaitiklius.

Sausio 15-osios gatvėje nusikaltėlis iš moters rankinės pagrobė piniginę su 40 eurų. Kitais atvejais jis taip pat čiupo pinigines, tačiau jose rado nedaug pinigų.

Policijos pareigūnai pirmadienį lankėsi pas nukentėjusiąsias ir rodė joms panašiais nusikaltimais anksčiau kaltintų asmenų nuotraukas.

Jeigu moterys pažins jas nuskriaudusį vagį, galima tikėtis, kad jau po dienos pareigūnai praneš sulaikę įtariamąjį.

Tikėtina, kad nukentėjusiųjų gali būti ir daugiau arba vagis pas kitus klaipėdiečius nespėjo rasti pinigų. Galbūt nepranešė apie neprašytą svečią baimindamiesi keršto ar nesitikėdami, kad policija jį sučiups.

Vėliau apie nusikaltimą pranešusios moterys, ko gero, apsisprendė tai padaryti, kai suprato, kad yra ne vienintelės šio nusikaltėlio aukos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS