Klaipėdos priemiesčiuose – neramios naktys: naktimis šmirinėja kaukėti vyrai | kl.lt

KLAIPĖDOS PRIEMIESČIUOSE – NERAMIOS NAKTYS: NAKTIMIS ŠMIRINĖJA KAUKĖTI VYRAI

Klaipėdos priemiesčiuose – neramios naktys. Gyventojai kelias paras iš eilės fiksuoja juodais rūbais vilkinčius vyrus, kurie veidus dengia kaukėmis. Po tokių viešnagių Trušeliuose policija sulaukė pranešimų apie vagystes.

Vienas tenykštis gyventojas socialiniame tinkle kaimynus ragino būti budrius. Vyras, vidurnaktį išėjęs į kiemą parūkyti, išvydo gatvele žingsniuojančius du nepažįstamuosius.

"Smeltaitės gatvėje, ties Šeimos alėja, 12 val. nakties išlindau parūkyti ir mačiau, kaip du visiškai juodai apsirengę vyrai, net lauke dėvėdami kaukes, praėjo gatve kalbėdami apie kameras ar kažką. Vos mane pamatė, iš karto dingo, dar specialiai išėjau į gatvę pastovėti. Bet, matyt, kažkur pasislėpė", – pranešimu dalijosi gyventojas.

O štai Vilčių gatvėje gyventojas pamatė vyriškius naktį jau įeinančius į kiemą pro vartelius.

Vagišius išbaidė budrus namo šeimininkas, kuris apie incidentą pranešė policijai.

Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkas Ramūnas Stasiulis gyrė pilietiškus gyventojus.

"Labai gerai, kad praneša ir dar kitus perspėja. Bet kol kas daugiau informacijos neturime. Policijos ekipažas sureagavo, buvo nuvažiavęs į vietą. Kadangi nieko nerado, reikėtų peržiūrėti vaizdo kamerų įrašus, gal jos ką nors užfiksavo", – kalbėjo R.Stasiulis.

Trušelių, Klemiškės, Slengių, Gindulių, Mazūriškių ir Klipščių bendruomenes policijos pareigūnai ragino būti atidesnes.

"Iš tiesų rajonas yra didelis, o vagysčių fiksuojame. Jų padaugėjo. Vagia iš kiemų, pagalbinių patalpų ir net gyvenamųjų namų. Dingsta įrankiai, lauko baldai. Patarčiau viską, kas padėta lauke, susinešti į patalpas. Bent jau kepsnines tikrai reikėtų įnešti į vidų, dviračius užrakinti", – tikino R.Stasiulis.

Ar tie patys kaukėti vyrai šmirinėja po visą Sendvario seniūniją, ar veikia kelios ilgapirščių grupuotės, kol kas nėra aišku. Tai, kad naktį vyrai vilki juodus drabužius ir vaikštinėja kaukėti, gali kelti tam tikrų minčių.

"Neaišku, ar jie viruso bijo, ar turi kitų kėslų? Jei kaukėtus vyrus būtume naktį sutikę prieš porą metų, iš karto būtų aišku. O dabar juk nežinosi. Bet informaciją tikrai pasitikrinsime", – žadėjo R.Stasiulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

HaHaHa

NE NE, ŠIE ASMENYS NE VAGYS, JIE TIK BIJO KORONAVIRUSO :)))))

Ne emygeriai

Čia, o patyliukais paleisti iš kalėjimu anksčiau laiko. Pilna dabar ju visur, dirbu apsaugoj, tau patikėkit, nakti gyvenimas verda.

nei alkoholiko nei narkomano neisgydosi. su vagimis tas pats

pamacius nekviesti jokios policijos, o gerai paserti su kokia armatura ar pagaliu per sonus, kad nebenoretu ziureti i rajono puse. Nuimti kauke nufotografuoti ir paleisti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS