Klaipėdos rajone, namo kieme, rasta negyva moteris | kl.lt

KLAIPĖDOS RAJONE, NAMO KIEME, RASTA NEGYVA MOTERIS

Netikėtai ne namuose ar gydymo įstaigoje ištikusi mirtis dažniausiai pareigūnams kelia abejonių. Jas turėtų išsklaidyti teismo medicinos ekspertų išvados.

Ketvirtadienio vakarą, apie 18.30 val., Kiškėnuose artimieji rado mirusią 78-erių moterį. Ji sukniubo tiesiog privataus namo kieme.

Išorinių smurto žymių ant velionės kūno nepastebėta, tačiau šeimos gydytoja neišrašė mirties liudijimo, mat moteris neturėjo sunkių ligų.

Kad neliktų jokių abejonių ir neatsakytų klausimų, apie šią mirtį pranešta pareigūnams.

Klaipėdos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas šios moters mirties priežasčiai nustatyti.

Kitas analogiškas tyrimas pradėtas Klaipėdos miesto pareigūnų dėl trečiadienį Melnragėje rasto mirusio vyro mirties aplinkybių.

Kūną prie apleisto pastato pamatė atsitiktinis praeivis. Pareigūnai išsiaiškino, kad velionis – 58-erių klaipėdietis.

Kada jis mirė ir kas lėmė tokią netikėtą vyro gyvenimo baigtį, kol kas nežinia. Visas aplinkybes nustatys policininkai.

Kai žmogaus asmenybė žinoma, tyrimas paprastai baigiamas greitai, bet kai randamas nenustatytos tapatybės kūnas, asmenybė ir mirties priežasties tyrimas užtrunka.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Jo

Dabar mirsta visi tie, kurie nesiskiepijo , pasigavo koroną , persirgo ir mane, kad šauniai prasisuko. Ogi nė velnio!Giltine jų laukia uz kiekvieno kampo! Drebekit antivakseriai!!!

Tikrai taip

Visi sie zmones persirgo korona, ir kadangi nebuvo pasiskiepiję , mire nuo koronos komplikacijų. Nemanykit, kad jūs persirgot, dabar rodos viskas tvarkoj, bet staiga trombas plauciuose ir jus miręs!!! Pasiskiepyti ir nesirgti sunkia koronos forma yra saugiausia!!!

Atas

Kas gali paneigti kad mire is bado
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS