Iš komisariato pabėgusį įtariamą seksualinį prievartautoją pareigūnai sulaikė po valandos | kl.lt

IŠ KOMISARIATO PABĖGUSĮ ĮTARIAMĄ SEKSUALINĮ PRIEVARTAUTOJĄ PAREIGŪNAI SULAIKĖ PO VALANDOS

Į areštinės kamerą vedamas 19-metis Plungės rajono gyventojas nusprendė sprukti ir visą valandą klaidžiojo miesto gatvėmis, kol policininkai jį užklupo besislepiantį viename kieme.

Incidentas Plungės rajono policijos komisariato patalpose įvyko ketvirtadienį, apie 10 val. Tądien iš Šateikių seniūnijos į apklausą Plungėje atvyko 19-metis vaikinas.

Pasak oficialaus pranešimo, jis įtariamas smurtu sukėlęs skausmą aukai ir tenkinęs lytinę aistrą prieš nukentėjusiojo asmens valią, panaudodamas fizinį smurtą ar grasindamas tuoj pat jį panaudoti.

Nusikaltimas, kuriuo jaunuolis įtariamas, įvykdyti anksčiau. Po apklausos tyrėjos kabinete vaikinas buvo vedamas į sulaikytiems asmenims laikyti skirtą patalpą, buvo nuspręsta sulaikyti jį 48 valandoms.

Pakeliui į kamerą vaikinas staiga spruko. Pareigūnai vėliau tikino nebuvę nei pastumti, nei patyrė kitokio smurto.

Bėglio paieškos truko kiek ilgiau nei valandą. 11.10 val. jis rastas pasislėpęs už kelių kvartalų nuo policijos komisariato, viename kieme.

Įtariamasis buvo parvestas į policijos pastatą ir patupdytas už grotų.

Bėgdamas jis užsidirbo dar vieną ikiteisminį tyrimą. Jaunuolis bus teisiamas ir už tai, kad, būdamas sulaikytas, pabėgo. Už šį nusikaltimą jam gresia areštas arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Penktadienį teismas sprendė, kokiam laikui sankcionuoti įtariamojo suėmimą. Pabėgdamas jis patvirtino, kad ikiteisminio tyrimo metu gali pasislėpti ir paliktas laisvėje gali trukdyti tyrimui.

Vaikinas policijai žinomas dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimo, buvo įkliuvęs ir dėl vagysčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Chi

Kada ir kaip Jurbarko banditas bus nubaustas?

Anonimas

Kada iš seimo pabėgs tie ištvirkautojai,labai laukiam.

Pusmenciai krapsto nosi

O uz pabegima,byla kelia pabegusiam.?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS