Kvaišalų vartotojams – ypatingas dėmesys | kl.lt

KVAIŠALŲ VARTOTOJAMS – YPATINGAS DĖMESYS

Kova su narkotikų vartojimu vasarą tampa itin aktyvi pajūrio kurortuose. Palangoje kai kurių per naktį veikiančių pasilinksminimo įstaigų darbuotojai stengiasi, kad jų įstaigose kvaišalai nebūtų bei platinami, nei vartojami.

Ne pirmus metus viename J. Basanavičiaus gatvės naktinių klubų apsaugininkai nuolat sulaiko narkotikus vartojančius klientus. Taip šeštadienio naktį, apie 1 val., jie sulaikė du vaikinus, turėjusius kvaišalų.

Policijos pareigūnams apsaugininkai perdavė 20-metį. Kartu buvo sulaikytas ir 2005 metais gimęs vaikinas. Ar jis jau pilnametis, policijos atstovai nepraneša.

Kriminalinių įvykių suvestinėje teigiama, kad jaunesnis sulaikytasis turėjo baltų miltelių.

Penktadienį vakare, prieš 22 val., Klaipėdoje, Veterinarijos gatvėje, policininkai nusprendė patikrinti, ką veikia automobiliu BMW važiavęs jaunas vyras. Ko gero, jį išdavė specifinis kvapas. Mašinos salono daiktadėžėje pareigūnai rado plastikinį maišelį su žalia, augalinės kilmės medžiaga.

30-mečiui įteiktas šaukimas atvykti į policijos komisariatą.

Abiem atvejais pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kvaišalų turėjimo be tikslo juos platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tegu daniela dziauges savo veiksmais,

Ko margo sieke ,kad lietuvoje jaunimas vartotu narkus,to jinai ir pasieke,siandien kas antras vartoja ,kur dabar ta kutvala,gal jai medali iteikti,,patys savo ateiti zudom per seimo durnius ,kurie nieko nemoka,nemasto,i ka paverte jaunima,ateities padoraus,grazaus neber,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS