Laiptinėje rastas švirkštas su skysčiu: policija pradėjo tyrimą | kl.lt

LAIPTINĖJE RASTAS ŠVIRKŠTAS SU SKYSČIU: POLICIJA PRADĖJO TYRIMĄ

Daugiabučių namų laiptinėse vyksta patys įvairiausi dalykai. Dėl triukšmo bendroje namo erdvėje iškviesti policininkai rado švirkštą su, kaip įtarta, kvaišalais. Panašių įkalčių randama netikėčiausiose vietose.

Vėlų pirmadienio vakarą Klaipėdoje Taikos prospekto daugiabučiame name gyvenantys žmonės išgirdo iš laiptinės sklindančius garsus.

Per durų akutę žmogus pamatė besistumdančius, triukšmaujančius žmones. Buvo apie 23.30 val., gyventojai norėjo ramybės ir baiminosi, ar greta jų būstų nėra vykdomas nusikaltimas.

Paskambinę bendruoju pagalbos telefono numeriu gyventojai paprašė policininkus atvykti kaip galima greičiau.

Kai pareigūnai atvažiavo, laiptinėje jau buvo tylu, bet yla išlindo iš maišo. Ten, kur dar visai neseniai buvo triukšmaujama, ant grindų gulėjo skaidraus skysčio pilnas švirkštas.

Nemažai panašių dalykų matę policininkai įtarė, kad tai gali būti narkotikai. Tai dar turės patikslinti ekspertizę atliksiantys specialistai.

Kaip teigiama Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinėje, pareigūnai pradėjo tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Tyrėjai bandys nustatyti įtariamuosius.

Daugiabučių namų laiptinės neretai tampa kvaišalų vartojimo vieta, apie tai byloja ir liūdni faktai, kai jose aptinkami nuo perdozavimo mirę asmenys.

Ikiteisminiai tyrimai buvo pradėti, kai automobilyje kvaišalų rado pavežėjas. Tada aiškintasi, kuris klientų galėjo palikti dozę.

Savo tarnybiniuose automobiliuose narkotikų buvo aptikę ir policininkai, juos ten išmetė į komisariatą gabenti asmenys.

Kartą kanapių lankstinuką rado degalinės darbuotoja, paaiškėjo, kad jis netyčia iškrito iš vieno kliento piniginės.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

memel

ot blin rimtas reikalas, ot tyrejai tures darbo, dabar dnr tyrimus i vln, o po to 30 metu klp ieskos to dnr turetojo, ot bus darbo...

Nuj

pastiprinamoji dozė?

faktai ,tai irodymas,parsidave,,,,,,,,,,,,,,,,

Jog margo-daniela sake,,turi visi isbandyti,toks musu seimas naikina jaunima,kitos valstybes draudzia o musu seimunai tyli kiti,nes gauna nauda,valstybe griaunama is pamatu seimui tylint,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS