Likimo ironija: prievartautojas pateko po mašina | kl.lt

LIKIMO IRONIJA: PRIEVARTAUTOJAS PATEKO PO MAŠINA

Jaunas žagintojas, pasikėsinęs išniekinti pagyvenusią moterį, netrukus atpildo sulaukė iš paties likimo – sprukdamas iš nusikaltimo vietos jis pateko po automobilio ratais.

Penktadienį apie 22 val. Paribio gatvėje 63 metų moteris buvo užpulta nepažįstamo vaikino.

Jaunuolis pargriovė klaipėdietę. Jo kėslai netruko paaiškėti – jis skubėjo nuplėšti nuo moters drabužius ir grasino jėga su ja pasimylėti.

Nukentėjusioji buvo labai aktyvi – moteris priešinosi ir šaukėsi pagalbos.

Incidentą pamatė pro šalį važiuojanti kita moteris. Ji paskambino bendruoju pagalbos numeriu ir paaiškino, kurioje vietoje daromas nusikaltimas.

Tuo metu jaunasis prievartautojas susivokė, kad gali būti sučiuptas, ir leidosi bėgti keliu Klaipėda–Kretinga. Tačiau jau 10-ajame kilometre jį partrenkė automobilis. Tad į įvykio vietą skubėjo ne tik policija, bet ir greitoji pagalba.

Nukentėjęs avarijoje 21-erių jaunuolis naktį praleido ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Vis dėlto rytą buvo nugabentas į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Nukentėjusi nuo prievartautojo patyrė sužalojimų: buvo sumušta, jai lūžo pirštas.

Panašu, kad tamsioje gatvėje bėglį partrenkęs vairuotojas nebus baudžiamas, nes pats nukentėjusysis kaltas dėl eismo įvykio, tad jam dar gali tekti sumokėti vairuotojui už automobilio remontą.

Šis jaunas klaipėdietis ne pirmą kartą turi reikalų su policija. Anksčiau jis buvo sulaikytas už smurtą artimoje aplinkoje, be to, būta skundų, kad jis terorizuoja žmogų.

Nusikaltimo metu 21-erių įtariamasis buvo smarkiai apgirtęs, į alkoholio matuoklį jis įpūtė 2,82 promilės alkoholio.

Prablaivėjęs jis tikino nieko neprisimenąs, tad moters užpuolimo motyvo negalėjo paaiškinti.

Smurtinius nusikaltimus tiriančių pareigūnų patirtis rodo, kad lytinius nusikaltimus padarę asmenys bando tikinti nieko neprisimenantys dėl girtumo arba sveikatos sutrikimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Daina

Dievas zagintuojui galejo buti grieztesnis.

Istaytmai

palankus tokiems.Partrenkes vairuotojas turejo nemalonumu-turejo tikrintis ir blaivuma.O sitas ir toliau taip gyvens.Jam -jura iki keliu. Vakar ji pakliuvo, o rytoj-gal tu.Ar as.Tad ar gali kilti klausymu del alkoholio sugrieztinimo??

Mazhas

Reikėjo palikti nudvėst jį šalikelėj!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS