Moterų paplūdimyje – nesuvokiamas vyro išpuolis prieš poilsiautojas | kl.lt

MOTERŲ PAPLŪDIMYJE – NESUVOKIAMAS VYRO IŠPUOLIS PRIEŠ POILSIAUTOJAS

Antradienį apie 14.30 val. Smiltynėje, moterų pliažo teritorijoje, poilsiavo kelios moterys. 52 metų klaipėdietė rado užuovėją kopose. Apsinuoginusi prieš saulę ji klausėsi muzikos, tad naudojosi ausinėmis.

Netikėtai moteris pajuto aplinkui save šurmulį, išsiėmė ausinių kištukus ir apsižvalgė. Tiesiai prieš ją stovėjo nepažįstamas vyras.

Moters pašoko ir stvėrė savo mobiliojo ryšio telefoną. Kaip dažna patariama elgtis netikėtose situacijose, ji ėmė filmuoti nepažįstamąjį.

Vyrą toks poelgis tiesiog įsiutino, jis puolė mušti moterį. Metė į ją pagalį, purtė suėmęs rankomis, tampė už plaukų, purškė į krūtinę ašarines dujas.

Nuo šio žmogaus nukentėjo dar dvi moterys, bandžiusios apginti užpultąją. Vyras atrodė tarsi pamišęs. Jis reikalavo jo nefilmuoti ir ištrinti jau įrašytą vaizdą.

Sumušta ir labai išsigandusi moteris bandė aiškinti jau ištrynusi įrašą ir padavė smurtautojui savo telefoną. Šis nusviedė jį į smėlį ir paskubėjo dingti iš akių.

Pirmieji į įvykio vietą atvyko greitosios medicinos pagalbos medikai. Sumuštai nukentėjusiajai iš nosies bėgo kraujas. Ji buvo labai išsigandusi.

Maždaug po ketvirčio valandos atvažiavo ir policininkai. Jiems nepavyko rasti kaltininko, vyras jau buvo dingęs. 

Nukentėjusioji apibūdino ją nuskriaudusį vyrą. Jis gali būti apie 45 ar 50 metų, vidutinio kūno sudėjimo, tamsaus gymio, juodų, garbanotų plaukų, nešioja ilgą barzdą, ant dešinės rankos turi didelę tatuiruotę. Vyras turėjo mėlyną, languotą kuprinę.

Policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos sutrikdymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Joo

Dainai, nepamiršk kad dabar moterų ir vyrų lygios teisės.

Anonimas

Chm: " purškė į krūtinę ašarines dujas" - o gal ten buvo įdegį skatinantis purškalas? Nes moteris balta krūtine neestetiškai žiūris.

Daina

Perskaičiau komentarus. Bloga darosi nuo neva tai "jumorų". Nei užuojautos moterims, nei supratimo. Keista Klp. publika. Iškrypusi ir be empatijos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS