Naujos detalės apie nelaimę prie „Studlendo“: avarijoje – eksmero mersedesas | kl.lt

NAUJOS DETALĖS APIE NELAIMĘ PRIE „STUDLENDO“: AVARIJOJE – EKSMERO MERSEDESAS

Prie prekybos centro "Studlendas" įvykusi eismo nelaimė sukėlė daugybę kalbų socialiniuose tinkluose. Įvykio liudininkai tvirtino avarijos vietoje matę buvusį Klaipėdos merą Rimantą Taraškevičių.

"Nemaloni situacija"

Pats Klaipėdos miesto tarybos narys R.Taraškevičius vėlyvą popietę patikino, kad jo sveikatai grėsmės nėra.

"Tačiau norėčiau, kad apie avariją būtų rašoma po to, kai policija baigs tyrimą. Esu šiek tiek žinomas žmogus. Nemaloni situacija", – apgailestavo buvęs meras.

Situaciją nelabai norėjo komentuoti ir dabartinis meras Vytautas Grubliauskas.

"Man būtų nekorektiška ką nors aiškinti, pats esu nedarbingas, su puse kojos. Vienas ligonis apie kitą ligonį galėtų tik trečiam ligoniui ką nors papasakoti. Kad nelaimė, tai aišku, bet smulkmenų jo paties reikėtų klausti", – tikino pats po kojos traumos besigydantis V.Grubliauskas.

Apie žinomo uostamiesčio politiko situaciją tikino girdėję ir kiti tarybos nariai. Vicemeras Arvydas Cesiulis aiškino, jog jo ausis taip pat pasiekė žinia apie avariją.

„Facebook“ paskyros „Reidas TV“ nuotr.

"Kažkas sakė, kad į avariją pateko. Bet aš nesu toks didelis draugas", – neslėpė A.Cesiulis.

Įamžino vaizdo kameros

Nemaloni situacija buvusį merą užklupo šeštadienio vakarą. Prie prekybos centro "Studlendas" apie 17 val. susidūrė du "Mercedes-Benz" automobiliai.

Vienas jų iš automobilių stovėjimo aikštelės, pasak liudininkų, išsuko į pagrindinę gatvę.

Tuo metu nuo centro pusės gatve lėkė tamsios spalvos automobilis. Liudininkai tikino, neva jis nėrė gerokai greičiau, nei derėjo.

Teigiama, kad situaciją užfiksavo prekybos centro apsaugos vaizdo kameros.

Įvykio vietoje buvęs liudininkas tikino, kad atpažino R.Taraškevičių prie vairo.

„Facebook“ paskyros „Reidas TV“ nuotr.

"Kalbėjau su nukentėjusiuoju, paklausiau, kas atsitiko. Klausiau, ar viskas gerai. Po smūgio išsiskleidė saugos pagalvės, žmogus skundėsi skausmu. Paprašiau likti vietoje, kol atvyks policija ir greitoji", – situaciją pasakojo klaipėdietis, įvykio vietoje atsidūręs netrukus po smūgio.

Persekioja nelaimės

Tamsios spalvos automobilis "Mercedes-Benz" po smūgio nulėkė į daugiabučio kiemą ir užšoko ant žalios vejos. Panašu, kad abu automobiliai – neberemontuojami.

Policija aiškina, kad apie šį eismo įvykį visuomenei nepranešta, nes nebuvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tačiau patvirtinama, jog avarijoje nukentėjo žmogus.

Antrąjį automobilį, lėkusį nuo centro, vairavo jaunuolis, neturėjęs vairuotojo pažymėjimo. Per eismo įvykį jis nenukentėjo.

R.Taraškevičius ne pirmą kartą patenka į eismo įvykį, prieš dešimtmetį miesto vadovas netikėtai pasirodė su mėlyne.

Eismo įvykis nutiko netoli mero namų. R.Taraškevičius savo automobiliu "Honda Civic" vakare važiavo į krepšinio varžybas, kuriose žaidė miesto komanda "Neptūnas".

Tačiau pasiekti kelionės tikslą jam sutrukdė kaimynas, kuris sukdamas iš šalutinio keliuko atsitrenkė į Skroblų gatve riedantį mero vairuojamą automobilį.

Anot mero, avarija buvo tik "metalinė", nes abu automobiliai judėjo nedideliu greičiu. Tiesa, R.Taraškevičius šiek tiek nukentėjo – iššovusi oro pagalvė jam sumušė veidą, po akimi liko kraujosruva.

GALERIJA

  • Naujos detalės apie nelaimę prie „Studlendo“: avarijoje – eksmero mersedesas
  • Naujos detalės apie nelaimę prie „Studlendo“: avarijoje – eksmero mersedesas
  • Naujos detalės apie nelaimę prie „Studlendo“: avarijoje – eksmero mersedesas
„Facebook“ paskyros „Reidas TV“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Viską sutvarkys tvarkingai

Buvęs meras išsuko iš stovėjimo aikštelės į pagrindinę gatvę ir viskas? Nesuko I kairę? nekirto dviejų ištysinių? Objektyvi šudasklaida:))

Anonimas

Ar teises ateme? Ar cia tinka lygus ir lygesni?

ar

ar vairuotojai prasipūtė po avarijos, jei taip tai po kiek laiko, ar atlikti narkotikų testai ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS