Netoli Klaipėdos vyras šūviais vaikė nelegalius žvejus | kl.lt

NETOLI KLAIPĖDOS VYRAS ŠŪVIAIS VAIKĖ NELEGALIUS ŽVEJUS

Šeštadienio naktį netoli Klaipėdos, Trušelių gyvenvietėje, aidėjo šūviai. Vietos gyventojas taip bandė išvaryti iš savo privačios valdos jo žuvis žvejojusius nepažįstamuosius.

Šaudyta kiek po 4 val nakties. 57-erių vyras prie privataus vandens telkinio atskubėjo su teisėtai laikomu 9 mm kalibro pistoletu „Glock“.

Jo privatų vandens telkinį buvo aptūpę keli vyrai. Jie žvejojo svetimas žuvis.

Šeimininkas iššovė tris ar keturis šūvius, siekdamas išvaryti neprašytus svečius.

Incidento metu buvo sužeistas 43 metų vyras.

Į įvykio vietą teko kviesti greitąją medicinos pagalbą, Nukentėjusysis išgabentas į ligoninę, ten jam suteikta būtinoji pagalba, tačiau žaizda pasirodė besanti nepavojinga, žmogus išleistas gydytis ambulatoriškai.

Jį sužeidęs vyras uždarytas į areštinę.

Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pavojingu būdu. Kaltininkui gresia reali laisvės atėmimo bausmė, bet tai priklausys nuo daugybės įvykio aplinkybių.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Zmogas

Ir kaip tą suprasti? Tai reiškia dar bus žiūrima ar saudytojas nusikalto šaukdamas į žmogų? Na jau čia tai viršūnė! Praeis žmogus palei mano tvora ir aš imsiu pyskint iš pistoleto. Kur tai matyta?! Psichas kažkoks! Kišti į cype ir tegul sėdi. Gal tada susimastyt, ka daro ne taip!

Motuzas

O tiems idijotams svarbiausia uzdaryti i arestine. Suka, patys ko nesaugo nieko tik paspirtukininkus gaudo. Grausliene mokescius slepia. Vien miesto geda. Varyt visus tuzus lauk

Selas

Negi savininkui dabar išviso kažkas turi nutikti??? Jei ten tikrai viskas jo ir jis TAI gynė nesvarbu nuo ko(nuo gėjų, nuo pareigūnų, nuo šiaip budulių)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS