Nukentėjusiojo tyrimas davė rezultatų: pavogtą dviratį rado lombarde | kl.lt

NUKENTĖJUSIOJO TYRIMAS DAVĖ REZULTATŲ: PAVOGTĄ DVIRATĮ RADO LOMBARDE

Klaipėdietis prieš pusantro mėnesio pavogtą savo dviratį rado lombarde. Tik tada apie buvusią vagystę jis pranešė policijai.

35 metų vyras rugsėjo 21 dieną prirakino dviratį prie medžio Malūnininkų gatvės vieno namo kieme. Kitą rytą dviračio jis neberado.

Žmogus nesitikėjo, kad policininkai imsis vagystės tyrimo, pamanė, kad policijos pareigūnai turi rimtesnių darbų, todėl numojo ranka, nors buvo labai apmaudu dėl praradimo.

Jaunas vyras nusprendė pats pasižvalgyti interneto platybėse, ar neras kur savo daikto.

Nuo minimo įvykio praėjo beveik pusantro mėnesio, kai internete jis pamatė skelbimą apie parduodamą labai panašų į savo dviratį.

Pradėjęs labiau domėtis šiuo skelbimu, vyras apsilankė lombarde, kur parduodamas dviratis, atidžiai jį apžiūrėjo ir suprato, kad tai tas pats daiktas, kurį jis prarado rugsėjį.

Tada klaipėdietis kreipėsi į policiją ir įrodė, kad lombarde – jo dviratis, pateikė tai įrodančius dokumentus bei apibūdino ypatingas daikto žymes.

Policijos pareigūnai paėmė iš lombardo dviratį ir iš dokumentų suprato, kad dviratį greičiausiai nugvelbė ne kartą už vagystes anksčiau įkliuvęs asmuo.

Policijos pareigūnai ėmėsi vagystės tyrimo, teisingiau, tęsia nukentėjusiojo nuveiktą darbą.

Įtariamojo ieškoma.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Lombardas

Savo ne savo į save dviračiais važinėti saugiai at atsargiai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS