Nuogos moters pareigūnai ieškojo iki paryčių | kl.lt

NUOGOS MOTERS PAREIGŪNAI IEŠKOJO IKI PARYČIŲ

Paplūdimių sezonas uostamiestyje pradėtas incidentu. Melnragėje trys policijos ekipažai su kinologų šunimi iki paryčių ieškojo pasiklydusios moters. Pareigūnai net nežinojo, kad nelaimėlė jau yra atsiradusi.

Policija pranešimą apie pradingusią 67 metų moterį gavo sekmadienį 20.22 val. Buvo pranešta, kad dar prieš valandą, 19.30 val. Melnragės paplūdimyje dingo moteris, kuri išėjo nežinia kur vienais apatiniais.

Klaipėdietė savo rūbus paliko pasaugoti savo draugei, su kuria atvyko prie jūros. Nesulaukusi bičiulės, kita pensininkė suskubo jos ieškoti. Supratusi, kad jos kompanionė prapuolė, moteris kvietėsi pagalbos.

Į paplūdimį buvo išsiųsti trys policijos ekipažai, iškviestas kinologas su šunimi.

Paaiškėjo, kad praėjus dar valandai, pradingusi klaipėdietė buvo pastebėta Melnragėje, sėdinti ant suoliuko. Moteris graudžiai verkė ir prisipažino, kad pasiklydo. Ją suradusi melnragiškė paskambino medikams.

Moteris įtarė, kad poilsiautoja gali turėti atminties sutrikimų.

Atvykęs greitosios medicininės pagalbos ekipažas išgabeno nelaimėlę į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, prapuolusi klaipėdietė nepatyrė jokių sužalojimų, moteris nebuvo sušalusi, tačiau dėl sveikatos problemų ji paguldyta į vieną uostamiesčio ligoninių.
Tačiau policijos pareigūnams apie atsiradusią pradingėlę niekas nepranešė, pareigūnai paplūdimyje paieškas tęsė iki 5 val. ryto.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Giminaite

Laura, mano tel. numeris 869808654.

Jonas

Dviprasmiškas toks straipsnio pavadinimas

Laura

Prašau artimuju susisiekti . Radau šita moterį, nuvežiau i ligoninę, ten buvau apšaukta. Viskas įvyko apie 20 h vakaro. Negalima leisti medikams būti tokiems neatsakingiems.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS