Nutvėrė girtą automobilio vairuotoją | kl.lt

NUTVĖRĖ GIRTĄ AUTOMOBILIO VAIRUOTOJĄ

Visuotinis nepakantumas girtiems vairuotojams galbūt padės susivokti girtuokliams, kad jie yra stebimi aplinkinių ir žmonės neleis jiems likti nenubaustiems.

Trečiadienį, po 22 val., greitkelyje netoli Klaipėdos lengvąja mašina važiavusios moterys pastebėjo keliu netvarkingai judantį automobilį. Jos sekė šią mašiną norėdamos įsitikinti, ar teisingi yra įtarimai, kad vairuojantis žmogus – neblaivus.

Kai moterų sekamas "Subaru" įsuko į degalinę ties Gobergiškės kaimu, moterys pasekė jam iš paskos ir iškvietė policiją.

Pareigūnai pakalbino šio automobilio vairuotoją, kai ji mokėjo už degalus. Paaiškėjo, kad įtarimai buvo pagrįsti – 53 metų vairuotoja buvo girta, alkoholio matuoklis parodė 1,71 prom.

Moteriai toliau važiuoti nebuvo leista, ji veikiausiai neteks savo mašinos, be to, turės sumokėti nemenką baudą ir praras teisę vairuoti.

Paskutinę liepos dieną kelių policininkai dirbo kelyje Skuodas–Plungė. Apie 13 val. jie sustabdė automobilį "Volkswagen Sharan". Paaiškėjo, kad 68 metų vyras ryžosi vairuoti būdamas gerokai įkaušęs, matuoklis parodė 2,14 prom.

Jo laukė toks pat likimas, kaip ir minėtos moters.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

As

Neblaivus už vairo kaip traukinys be stabdžių,prieš sesdamas už vairo neblaiviam,lai pamasto kiek gyvybių gali atimti,o kas tada?

Šoferis

tokia ta moteru draugyste, bedos nebuvo reikejo parodyti zmogiškuma

Pranas Pričkus

Vot, kad turtą atiminėjat, šiuo atveju a/m, tai tikrai nusikaltimas. Manote, kuo daugiau plėšikaujate, tuo labiau Jus gerbs. Klystate, esate, tiek to nesakysiu,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS