Pajūryje – netikėtos mirtys: vienas susmuko darbo pokalbio metu, kiti – įbridę į jūrą | kl.lt

PAJŪRYJE – NETIKĖTOS MIRTYS: VIENAS SUSMUKO DARBO POKALBIO METU, KITI – ĮBRIDĘ Į JŪRĄ

Tik atidesni specialistų tyrimai galėtų nustatyti, kodėl vienu metu miršta daugiau panašaus amžiaus žmonių, o po kelių savaičių panašių mirčių nebūna. Pastarųjų dienų kriminalinių įvykių suvestinėje pranešta apie netikėtas kelių 50-mečių vyrų mirtis.

Trečiadienį, apie 13.30 val. Klaipėdoje, Priestočio gatvėje statybvietėje staiga mirė vyras.

Jis tądien atėjo prašytis darbo, tikėjosi, kad statybą vykdanti bendrovė jį priims dirbti. Panašu, kad 50 metų vyras susmuko pokalbio metu, dar nė nespėjęs įsidarbinti. Medikai jam padėti nebegalėjo.

Trečiadienį staigi mirtis Palangoje ištiko 51-erių vyrą. Jis su draugu nusprendė išsimaudyti jau gerokai atvėsusioje jūroje.

Abu vyrai įbėgo į jūrą, bet vienas jų sukniubo. Galima tik spėti, kad širdis neišlaikė staigaus temperatūros svyravimo.

Panaši mirtis rugsėjo 13-ąją Palangoje ištiko moterį. Ji rasta krante, jos rūbai gulėjo maždaug už kilometro. Po ilgoko tyrimo paaiškėjo, kad vieniša poilsiautoja buvo atvykusi iš Kauno. Anksti ryte sugalvojusi pabėgioti prie jūros moteris patyrė staigų negalavimą, kuris ją pakirto tiesiog paplūdimyje.

Medikai neretai pataria sportuoti ir sveikatintis atsargiai, ypač tai rekomenduotina vyresnio amžiaus žmonėms.

Palangos policininkams teks aiškintis ir dar vieną neaiškios mirties atvejį. Trečiadienį kasdami griovius elektros tinklų komunikacijoms Paliepgirių gatvėje darbininkai aptiko skeleto dalis: žmogaus kaukolės ir kojos kaulus.

Šie palaikai buvo surinkti ir išsiųsti tirti. Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas dar nebuvo tikras, kad kaulai – žmogaus, į šį klausimą turės atsakyti ekspertai. Tikimasi, kad jie paaiškins, kada žmogus galėjo mirti.

Akivaizdu, kad bus kalbama apie kelių dešimtmečių, o gal net šimtmečių senumo įvykius.

Rašyti komentarą
Komentarai (53)

BILEKANU

skiepai 100 procentu bet apie tai niekas neskelbs niekur jei tai ir bus tiesa :) Pasitikejot sita valdzia kuri melavo ir per prievarta verte skiepytis, kokia is to nauda buvo ? Vistiek sirgo, vistiek mire. Dar ne viena tokia neaiski mirtis bus, jau senai tokiu mirciu buvo bet niekas apie tai nesnekejo ir nesneka. Atsibuskit zmones, paziurekit kur viskas ritasi

Auksinis kardas

Kodel neraso ar zmogus po skiepo?!!!!!!! Skandinavai atsisake Modernos nes ji sukelia sirdies raumens uzdegyma. Jai visi numirusieji buvo po skiepo vienareiksmiskai pasekmes liudnos skiepo. Tik situacija kai tampa bloga niekas nenori prisiimti atsakomybes, nei seimos gyd. nei PIS.

Tikras

Visi skiepai yra eksperimentiniai ir karas jau vyksta ,osvencimas pagal planą.baznycioj ,autobusiukai ir t.t nereikia skiepytis įstaigose mirtis greitai įr salia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS