Palangiškė smogė peiliu sugyventiniui | kl.lt

PALANGIŠKĖ SMOGĖ PEILIU SUGYVENTINIUI

Poilsiautojų antplūdžiui besiruošiantys Palangos policininkai ketvirtadienį bandė aiškintis, kodėl išvakarėse viena vietos gyventoja peiliu sužeidė savo sugyventinį.

Viename kurorto Ligoninės gatvės namų besiglaudžianti nekokios reputacijos sugyventinių pora trečiadienį vakare girtavo.

Apie 19 val. pagalbos telefonu pranešta, kad 41-erių vyrui reikalinga medikų pagalba. Jis buvo sužeistas peiliu.

Į namą, kuriame pastaruoju metu gyveno pora atskubėjo ne tik medikai, bet ir policininkai. Vyrą peiliu į krūtinę sužeistą vyrą medikai skubiai išgabeno į Klaipėdą, kur ligoninėje jis buvo operuojamas.

Policininkai įvykio vietoje rado 46-erių moterį, kuri ir buvo įtariama sugyventinio sužalojimu. Apklausti ją nebuvo jokios galimybės – įtariamoji buvo gerokai neblaivi, alkoholio matuoklis netrukus po įvykio parodė 2,38 prom.

Naktį moteris praleido areštinėje, nusikaltimo tyrimo ėmęsi pareigūnai ją kalbins tik tada, kai matuoklis rodys, kad ji visiškai blaivi.

Ketvirtadienį apie smurto proveržio motyvus duomenų neturėta.

Palangos policininkai šią porą apibūdina, kaip gyvenančią ant socialumo ribos, gyvena iš laikinų uždarbių, savo būsto neturi, Palangoje glaudžiasi kelerius pastaruosius metus. Vyras ir moteris lyg ir nekelia didelių problemų teisėsaugininkams, bet ne kartą buvo minimi įvairių nusikaltimų tyrimuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

jei tai būtų

bunkė, tai būtų mylimasis, o ne sugyventinis. Gal tie benamiai gali paduoti ši laikrašti teisman dėl diskriminacijos ?

Chi> Pranciškui

Juk parašė, kad sugyventiniai nekelia teisėsaugai problemų:)) nors minimi įvairių nusikaltimų tyrimuose.. vat teep!

Pranciškus

Pranešti reikia Margaritai Jankauskaitei, Dovilei Šakalienei, tegul stoja ginti tos ,,sugyventinės"- juk moterys nesmurtauja!??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS