Palangoje santykius aiškinosi vyrai | kl.lt

PALANGOJE SANTYKIUS AIŠKINOSI VYRAI

Palanga – pilnutėlė poilsiautojų. Vieni nuo ankstaus ryto skuba į pajūrį, kitiems atostogų malonumai prasideda tik gerokai po vidurnakčio. Tokios linksmybės neretai baigiasi bendravimu su policininkais ir prašymu suteikti medicinos pagalbą.

Taip atsitiko ir trečiadienio naktį, kai 2.43 val. pagalbos telefonu buvo pranešta apie muštynes vienoje J.Basanavičiaus gatvės kavinėje.

Policijos ekipažas tuo metu buvo visai netoli, todėl atskubėję pateko į įvykių sūkurį.

Kiek naktį pavyko išsiaiškinti pareigūnams, 33-ejų neblaivus (2,1 prom.) palangiškis susimušė su 41-erių kavinės lankytoju.

Kurorte apie trečią nakties daugeliui prasideda gyvenimas, linksmybės.

Dėl ko tarp vyrų kilo konfliktas, kol kas nelabai aišku. Žinoma tik tiek, kad nukentėjo vyresnysis muštynių dalyvis, jam prireikė medikų pagalbos.

Palangiškis likusią nakties dalį praleido areštinėje.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas svarstė, kad tai gali būti labai tipiškas vasaros vidurio metui įvykis.

Algirdas Budginas. Policijos nuotr.

"Šią vasarą nėra daug muštynių. Dažniausiai pranešama, kad mušasi, o kai policininkai nuvyksta į vietą, pretenzijų įvykio dalyviai vienas kitam nereiškia. Šį kartą buvo kitaip, nes ekipažas buvo netoli. Galima tik spėti, kodėl vyrai susimušė. Pirma priežastis – alkoholis. Kita priežastis – koks nors menkniekis. Kartais užtenka net kokio ypatingesnio žvilgsnio. Dažniausiai būna kalti abu. Žmonės tokiu metu būna pavargę, išalkę, ištroškę. Kurorte apie trečią nakties daugeliui prasideda gyvenimas, linksmybės. Liepa ir rugpjūtis – pats atostogų įkarštis, Palangoje labai daug žmonių", – kalbėjo A.Budginas.

Pasak jo, policija sulaukia labai daug pranešimų, tačiau šiemet bent iki šiol nebuvo labai sunkių nusikaltimų, mažiau brangaus turto vagysčių.

Kuo baigsis šių muštynių tyrimas, dar nežinia, bet dažniausiai panašiais atvejais išsiblaivę vyrai pradžioje laikosi kiekvienas savo teisybės, o galiausiai paspaudžia vienas kitam ranką ir susitaiko.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Chi

Kodėl tik palangiškis į areštinę pakliuvo? Negi svečias buvo pūkuotas aniuolėlis?

neturiu nuomones apie runkelius

o apie palanga.... puiki...nuostabi vieta runkeliams santykius aiskintis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS