Ragina būti atsargiems: į Palangą sugrįžo automobilių vagys | kl.lt

RAGINA BŪTI ATSARGIEMS: Į PALANGĄ SUGRĮŽO AUTOMOBILIŲ VAGYS

Savaitgalį į Palangą buvo sugrįžę apynaujų automobilių detalių vagys. Nuo jų nukentėjo dviejų poilsiautojų mašinos.

Sekmadienį apie 9 val. Palangos policijai pranešta, kad Karklų gatvėje šalia nedidelio daugiabučio namo pernakt laikytas BMW tapo vagių taikiniu.

Automobilį šeimininkas rado praviromis durelėmis, jame nebebuvo vairo, navigacijos įrangos, oro pagalvės ir pavarų svirties apdailos.

Apie 11 val. panašus pranešimas kurorto policijos komisariato pareigūnus pasiekė iš netoli pirmojo nusikaltimo vietos esančios Sermiesčio gatvės.

Čia prie namo palikęs savo automobilį "Audi Q7" savininkas rado jį be abiejų priekinių žibintų.

Abu nukentėjusieji sekmadienį dar negalėjo pasakyti, kokio dydžio žalą patyrė, ją žadėjo patikslinti kiek vėliau.

Gali būti, kad tirti šiuos nusikaltimus imsis Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimų valdybos pareigūnai. Jie sistemina analogiškus nusikaltimus ir bando ieškoti sąsajų su kituose apskrities bei visos šalies miestuose vykdomais panašiais nusikaltimais.

Palangos policininkai tikino, kad panašių nusikaltimų kurorte būta vasaros pradžioje, vėliau vagys atsitraukė ir grįžo į pajūrį tik šį savaitgalį.

Šiemet Palangoje dominavo smulkios vagystės, pavogta nemažai dviračių. Policininkams pavyko demaskuoti penkis vagis ir rasti kelis pagrobtus dviračius. Keturi įtariamieji – vietos gyventojai, vienas atvykdavo vogti iš Klaipėdos.

Šiemet Šventojoje poilsiaujantys žmonės buvo kiek saugesni nei anksčiau. Per visą vasarą apvogti vos keli nameliai.

Policijos pareigūnai kurorte daugiausia darbo turėjo užtikrindami viešąją tvarką ir įformindami ikiteisminius tyrimus dėl disponavimo kvaišalais.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

KLAIPEDA

Šitoj šalyje aplamai pavojinga gyventi.

F

Farai žiuri kur be kaukės koks senukas eis šia jiems didesnis biznis o ka iš to vagies gaus reikįs ji paleist už duokkle

Palangoj

jau ne pirmi metai, kaip nėra normalių policininkų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS