Palangos klubo lankytojų kišenėse – kvaišalai | kl.lt

PALANGOS KLUBO LANKYTOJŲ KIŠENĖSE – KVAIŠALAI

Palangos policijos pareigūnai negaili pagyrų vieno kurorto naktinio klubo apsaugos darbuotojams, akylai stebintiems, kad į pasilinksminimo įstaigą lankytojai nesineštų kvaišalų.

Pirmadienio kriminalinių įvykių suvestinėje pranešama, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį, 2.42 val., prie J.Basanavičiaus gatvėje veikiančio naktinio klubo sulaikytas 20-metis. Jis turėjo lankstinuką su augalinės kilmės medžiaga.

Bet tai buvo ne viskas, ką draudžiamo savo kišenėse turėjo vaikinas.

Nuvežtas į policijos komisariatą jaunuolis buvo dar kartą atidžiai apžiūrėtas. Jo kelnių kišenėje policininkai aptiko ir vieną rombo formos žydrą tabletę. Esama įtarimų, kad tai – psichotropinio poveikio medžiaga.

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šią vasarą arčiausiai jūros tilto esančio naktinio klubo apsaugininkai jau tris kartus sulaikė kvaišalų turėjusius klientus. Praėjusiais metais panašių atvejų taip pat būta nemažai.

"Tai akivaizdžiai rodo, kad viską lemia darbo organizavimas ir tvarka. Klubas turi labai šaunų apsaugininką. Kai darbdaviams rūpi įstaigos prestižas, geras vardas, tai labai greitai duoda rezultatų", – gyrė klubo apsaugą Palangos policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas Kęstutis Bončkus.

Savaitgalį Palangoje arčiau J.Basanavičiaus gatvės pradžios veikiančiame į seksualines mažumas orientuotame naktiniame klube lankytojas konflikto su apsaugininku metu papurškė ašarinių dujų. Tąkart ten prireikė policininkų pagalbos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS