Pamatė benamį padeginėjant šiukšliadėžes | kl.lt

PAMATĖ BENAMĮ PADEGINĖJANT ŠIUKŠLIADĖŽES

Klaipėdoje toliau dega šiukšlių konteineriai. Ketvirtadienį ankstyvą rytą pavyko sulaikyti benamį, kuris įtariamas padegęs dvi šiukšliadėžes pietinėje miesto pusėje.

Ankstyvą gegužės 23-iosios rytą, 5.20 val., jauna klaipėdietė paskambino bendruoju pagalbos telefonu ir pranešė mačiusi, kaip kažkoks vyras Laukininkų gatvėje padegė šiukšles metaliniame buitinių atliekų konteineryje.

Mergina matė, kaip tas pats vyras nuėjo nuo kito toje pačioje stovinčio konteinerio ir iš jo tuojau pat ėmė kilti dūmai, viduje degė buitinės atliekos.

Į įvykio vietą atskubėjo ugniagesiai ir policininkai. Ugnis buvo greitai užgesinta. Policininkai sulaikė 45 metų benamį ir įtarė, kad šiukšliadėžes galėjo padegti jis.

Vyras buvo girtas (1,29 prom.), areštinės kameroje jis blaivėjo, o vėliau buvo apklaustas.

Klausiamas, kodėl sukėlė gaisrus, jis tvirtino viso labo ieškojęs konteineriuose tinkamo valgyti maisto ir kategoriškai neigė ką nors padegęs.

Uostamiesčio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai aiškinasi ir kitą seriją šiukšlių konteinerių padegimų. Antradienio naktį, po 1 val., Gedminų gatvėje vienas po kito degė trys konteineriai. Ugniagesių manymu, jie visi buvo padegti.

Policininkai ketina aiškintis, ar ir šias šiukšlių dėžes nebus padegęs tas pats asmuo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Pastatė tuos nelemtus konteinerius- ir užveisė prie namų šiukšlynus....lietuvis juk kaip kiaulė, be šiukšlių kalnų negali gyventi.

kk

statykite kameras jau nepirmą kartą dega...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS