Po grumtynių su šunimis – tyrimas | kl.lt

PO GRUMTYNIŲ SU ŠUNIMIS – TYRIMAS

Šunų augintojai dėl savo keturkojų neretai patenka į keblias situacijas. Viena gyvūnų mylėtoja nukentėjo nuo svetimų šunų ir neteko vieno savo augintinio.

Į Kretingos rajono policijos komisariatą kreipėsi pensinio amžiaus moteris ir pranešė apie skaudų įvykį vasario 24 d.

Veiksmas tądien po pietų vystėsi Sausdravų kaime, netoli Darbėnų. Moteris išvedė pasivaikščioti savo borderkolių ir cvergšnaucerių veislių šuniukus.

Jos augintinius užpuolė du palaidi vokiečių aviganio veislės šunys. Gyvūnai susipjovė. Šeimininkė paskubėjo gelbėti savo augintinį ir pati nukentėjo – svetimas aviganis jai perkando ranką ir sudraskė rūbus. Grumtynių su gyvūnais metu sulūžo ir moters akiniai.

Pasak pareigūnų, aviganių šeimininkas atėjo tik vėliau. Per šią kovą aviganiai užgraužė cvergšnaucerį.

Šunys neretai kelia problemų šeimininkams.

Nukentėjusioji kreipėsi į Maisto ir veterinarijos tarnybą, vokiečių aviganių šeimininkui buvo pradėta administracinė teisena.

Paaiškėjo, kad šuns įkandimas rimtai sužeidė moterį, buvo pažeistas rankos kaulas. Nukentėjusioji suprato, kad geranoriško žalos atlyginimo nesulauks, ir kreipėsi į policiją.

Pareiškime ji nurodė, kad patyrė 1 480 eurų nuostolį.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sveikatos sutrikdymo. Bus tiriamos visos aplinkybės ir šunų šeimininko kaltė.

"Šunys neretai kelia problemų šeimininkams. Pirmadienį kretingiškiai pranešė apie gatvėmis palaidą bėgiojantį haskių veislės šunį. Vėliau į policiją kreipėsi jo šeimininkas prašydamas pagalbos rasti keturkojį. Pasirodo, šuo nusitraukė nuo pavadžio. Teko padėti jiems rasti vienam kitą. Gerai, kad šis, nors ir didelis šuo, buvo neagresyvus", – pasakojo Kretingos rajono policijos komisariato viršininkas Arūnas Pužauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Chi

Keliems žmonėms reikia nukentėti, kad būtų pradėti drausminti šunų šeimininkai. Baisu išeiti į parką, ypač su mažu vaikeliu.., palaidi veršio didumo šunys, o kur dar šunų prišikta žolė..

Anonimas

Labai svarbu naujiena švenčių dieną

to. Asdfg

Bet tai kaip tu nesveikas....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS