Po ketverių metų klaipėdietis rado mirusį tėvą garaže | kl.lt

PO KETVERIŲ METŲ KLAIPĖDIETIS RADO MIRUSĮ TĖVĄ GARAŽE

Mirtis žmogų gali užklupti bet kur. Kartais artimieji savo mirusius giminaičius aptinka tik išsikvietę policininkus ar ugniagesius.

Taip atsitiko ir 55 metų vyrui, kuris ėmėsi ieškoti seniai jokių žinių apie save nesuteikiančio tėvo. Vyras kreipėsi į Klaipėdos miesto policijos komisariatą ir papasakojo, kad nuo 2015 metų neturi jokio kontakto su savo 1944 metais gimusiu tėvu.

Pareigūnams jis papasakojo, kad, jo žiniomis, pastaruoju metu tėvas gyveno garaže, garažų masyve, esančiame Joniškės gatvėje.

Pats vyras patekti į garažą negalėjo, nes vartai buvo užrakinti iš vidaus.

Antradienį policininkai iškvietė ugniagesius, šie turimomis priemonėmis atidarė vartus. Pareigūnai rado ieškotą asmenį garažo duobėje. Kūnas buvo smarkia apiręs, tad galima spėti, kad žmogus mirė seniai.

Pareigūnai lauks teismo medicinos ekspertų išvados apie mirties priežastį. Jeigu specialistai neras smurtinės mirties požymių, tyrimas baigsis neįsibėgėjęs.

Tą pačią gegužės 28-ąją ugniagesiai išlaužė laužtuvu medines gyvenamojo namo duris Gropiškės kaime, Priekulės seniūnijoje. Viduje taip pat rastas miręs vyras.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Benderai lopui

Tu patc paskelbk klounas .hohlozopas

Koks kieno reikalas, kokia žmogaus tautybė. Niekas nieko nežino, kaip viskas buvo. Bet purvais taškytis, mes tai jau mokam graudu....

pensininkė

gal pirma gerai perskaitykite straipsnį o paskui rašykite komentarus kitą apkalbėti mokate į save pasižiūrėkite kaltinat nežinodami jokių aplinkybių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS