Po linksmybių – sunkios pagirios | kl.lt

PO LINKSMYBIŲ – SUNKIOS PAGIRIOS

Sugėrovų linksmybės Dituvos soduose baigėsi ne tik muštynėmis, bet ir dar didesniais nemalonumais. Apsilankę įvykio vietoje policininkai pradėjo du ikiteisminius tyrimus.

Antradienio vidurdienį viename sodininkų bendrijos sklype buvo daug triukšmo – kaimynai stebėjo dviejų visiškai girtų vyrų kivirčą, o vėliau ir muštynes.

Supratęs, kad reikalas gali baigtis kraujo praliejimu ar net kurio nors muštynių dalyvio mirtimi, žmogus iškvietė policiją.

Pareigūnai atskubėjo laiku, abu mušeikos buvo labai girti, vienas jau sužeistas. Iškviesti medikai konstatavo jam galvos traumą.

Besiaiškindami konflikto aplinkybes policininkai atkreipė dėmesį į po stalu stovėjusį 5 litrų talpos plastikinį indą. Jame dar buvo apie 0,7 litro skysčio. Kvapas išdavė, kad tai – naminė degtinė.

Pareigūnai dar atidžiau ėmė dairytis po sodo namelį ir sklypą. Namelio koridoriuje jie aptiko keistų daiktų, įgudę policininkai įtarė, kad tai aparato naminei degtinei gaminti dalys.

Visos šios istorijos finalas toks – pareigūnai pradėjo du ikiteisminius tyrimus. Vienas jų dėl 51-erių vyro sveikatos sutrikdymo, kitas – dėl naminės degtinės laikymo ir aparato tokiems gėrimams gaminti laikymo.

Abiem atvejais vyrams gresia nemenki nemalonumai, galbūt net laisvės atėmimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS