Policijos patruliams Herkaus Manto gatvė – lyg prakeikta: vėl pateko į avariją | kl.lt

POLICIJOS PATRULIAMS HERKAUS MANTO GATVĖ – LYG PRAKEIKTA: VĖL PATEKO Į AVARIJĄ

Vėlyvą penktadienio vakarą į eismo įvykį pateko Klaipėdos policijos automobilis. Herkaus Manto ir Danės gatvių sankryžoje patrulio vairuojamas mikroautobusiukas susidūrė su „VW Golf“ automobiliu.

Incidentas fiksuotas 23.30 val. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariatui priklausantį automobilį „VW Transporter“ vairavo uniformuotas ir blaivus Klaipėdos apskr. VPK pareigūnas, gimęs 1999 m. „VW Golf“ vairavo 1990 m. gimęs vyras. Pranešama, jog per avariją niekas nenukentėjo.

Policija informavo, jog policijos ekipažas vyko į B kategorijai priskiriamą iškvietimą. Tai reiškia, jog skubėta į rimtą įvykį. A kategorijos įvykiai priskiriami prie ypač pavojingų, kai pranešama apie pavojų gyvybei. B kategorijos įvykiai yra tie, kai yra gaunamas pranešimas apie rengiamą, daromą ar padarytą sunkų, apysunkį ar nesunkų nusikaltimą arba kai nukentėjusiojo gyvybei ar sveikatai gali kilti pavojus. Tokiais atvejais privalu reaguoti per 20 min.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė patikslino, jog patrulių ekipažas, patyręs avariją, sankryžą kirto degant draudžiamam šviesoforo signalui.

„23.22 val. gautas pranešimas, kad Debesų gatvėje, trys jaunuoliai laužo šviestuvus, dedasi kažkokias detales į kuprines. Įvykis priskirtas B kategorijai, į tokį pranešimą pareigūnai turi sureaguoti per 20 minučių. Tiltų ir Danės gatvių sankryžoje, kaip nurodė budėtojas, važiuodamas su įjungtais raudonos ir mėlynos spalvos švyturėliais, neįsitikinęs, jog tai daryti saugu, tarnybinis policijos automobilis įvažiavo į sankryžą ir susidūrė su kita transporto priemone. Pirminiais duomenimis žmonės nesužaloti“, – situaciją patikslino A.Grauslienė.

Herkaus Manto gatvėje, tik šalia esančioje sankryžoje su Liepų gatve, policijos ekipažas buvo patekęs į avariją šią liepą. Tą kartą į šviesoforo stulpą pylė Neringos komisariato patruliai, lydėję greitosios medicininės pagalbos ekipažą, kuris į ligoninę vežė ūmų ligonį.

Incidento metu buvo sudaužytas „Škoda Octavia“ tarnybinis automobilis.

Kortežas į sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, kai staiga iš Liepų gatvės, nuo savivaldybės pusės į sankryžą įvažiavo BMW, kuriam degė žalias šviesoforo signalas.

Dėl kokios priežasties įvyko šio penktadienio avarija, policijos komisariatas nedetalizavo.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

kns

i ivikio vieta atvyksta per 20 min? :D jus nejuokaukit :D per 1.5h ir tai su nepasitenkinimu

Buves

Po visu reorganizaciju, labai padaugejo sudaužytų policijos automobiliu, avarijų su policijos pareigūnais. Tai reiškia, kad padetis policijoje nekontroliuojama, pareigunai neatsakingi.....

Algoritmas

Kam galvoti, jei išlaikei veikimo pagal algoritmus įskaitą...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS