Policininkai prašo pažinti įtariamąjį | kl.lt

POLICININKAI PRAŠO PAŽINTI ĮTARIAMĄJĮ

Sukčiavimo atvejį tiriantys uostamiesčio pareigūnai prašo visuomenės pagalbos atpažįstant žmogų, kuris gali suteikti vertingos informacijos.

Klaipėdoje būta daugybės atvejų, kai pranešę įvairiose internetinėse svetainėse apie perkamus daiktus sukčiai, parduodamų daiktų savininkams nusiųsdavo neva įvykdyto banko pavedimo kopiją. Netrukus po to apgavikai arba jų parankiniai gaudavo norimą paklausią prekę, tačiau pinigų pardavėjui taip ir nenusiųsdavo.

Panašiai atsitiko kompiuterinį žaidimą norėjusiam parduoti žmogui. Jis gavo įrodymą, kad pinigai už "Xbox" žaidimo konsolę jau pervesti. Todėl savininkas šį daiktą išsiuntė per paštomatą.

Paštomatas, kaip ir bankomatai, turi vaizdo stebėjimo kameras ir užfiksuoja siuntų pasiimti ar jas išsiųsti panorusius žmones.

Tirdami minėtą sukčiavimo atvejį pareigūnai gavo nuotrauką vaikino, paėmusio iš paštomato dėžutės apgauto žmogaus daiktą.

Pažinusius šį jaunuolį prašoma paskambinti tel. 8 700 61 174 arba 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Seniui

Tai, kad pinigų nepervedė. Visai nukvakai...

Senis

Kažkaip policija suka galvas juk pinigus tai pervede bankui paklausima kieno saskaita ir viskas aisku.

Tika

nesuprantu tokių žmonių. Kokie dar gali būti įrodymai? Vienintelis įrodymas tai pinigai banko sąskaitoje. Pinigai sąskaitoje - išsiunti prekę ir viskas. Kam siųsti negavus pinigų?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS