„Porsche“ savininkams – vėl nemigo naktys | kl.lt

„PORSCHE“ SAVININKAMS – VĖL NEMIGO NAKTYS

Į Klaipėdą grįžo brangių "Porsche" markės automobilių žibintų vagys. Per parą jie apvogė tris tokias mašinas.

Antradienį į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi Kretingos gatvės gyventojas. Namo kieme nakčiai palikęs savo "Porsche", ryte jis rado automobilį be priekinių žibintų. Patirtą žalą klaipėdietis įvertino 650 eurų.

Tokia pat bėda ištiko Laukininkų gatvėje nakčiai paliktą "Porsche Cayenne". Automobilis priklauso bendrovei, juo naudojasi vienas jos vadovų. Žala – 7 tūkst. eurų.

Šiemet šios markės automobiliai buvo siaubiami kelis mėnesius iš eilės.

Nusikaltimų serijos tyrimą miesto policijos komisariatas buvo perleidęs Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnams.

Tyrimas kol kas buvo nevaisingas. Neabejojama, kad nusikaltimus vykdė profesionalūs vagys, įgudę per kelias akimirkas išmontuoti "Porsche" žibintus.

Pareigūnai įsitikinę, kad Klaipėdoje veikia gastrolieriais vadinami iš kitų vietovių atvykstantys vagys.

Kodėl nusikaltėliai kelis mėnesius nesirodė uostamiestyje, galima tik spėlioti. Galbūt nebūta užsakymo vogti šiuos žibintus, gal vagys buvo trumpam pakliuvę už grotų arba buvo išvykę iš Lietuvos.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Bėdzius

Neturiu porse, ir dėlto man ne trupučia negaila:) jei turėjo ant porse pinigų tai turės ir ant lempu:))

Budelis

Kad ir sugauti brudai vaiksto laisveje. Istatymai sukurti degradams ir parazitams.

Asilas

Zigmas ten paziurekit ka prisirinkes turi pas save vaiku kurie supratimo neturi apie oper darba o tuos kurie dirbo ir jam ne lojalus išvare lauk jam dar miesto Albiniuko reikia va tie du tai sutartu abu daug žino bet tik žodžiuose miesto žuliku nepažysta Zigmas sandeliuko nera apvogto išaiškines o jūs norit mašinas čia juk karjeristas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS