Prie prekybos centro automobilio vairuotojas sumušė pėsčiąjį | kl.lt

PRIE PREKYBOS CENTRO AUTOMOBILIO VAIRUOTOJAS SUMUŠĖ PĖSČIĄJĮ

Kai kurių vairuotojų įžūlumas perlenkia mandagumo ribas, jie leidžia sau gąsdinti pėsčiuosius ir net griebiasi smurto.

Trečiadienį vienas tokių incidentų įvyko Klaipėdoje, prekybos centro „Banginis“ automobilių stovėjimo aikštelėje.

Čia 9.20 val. netikėtai buvo sumuštas ir sąmonę prarado 40-metis žmogus. Panašu, kad jam smogė kažkoks automobiliu važiavęs vyras, kurio kelyje pasipainiojo ir sutrukdė vykdyti manevrą minėtas pėsčiasis. Susinervinęs apie 190 cm ūgio, apie 45-50 metų vairuotojas išlipo iš mašinos ir du kartus smogė į galvą pėsčiajam.

Nukentėjusysis tikino sukniubęs ir net praradęs sąmonę.

Šios situacijos aplinkybes pareigūnai patikslins peržiūrėję vaizdo stebėjimo kameras. Tikimasi, kad jos užfiksavo ne tik žmones, bet ir mušeikos automobilio valstybinius numerius, tad sužinoti, kas yra šis vyras nebus labai sunku.

Kaip paprastai panašiai atvejais būna, pareigūnai tikisi ir liudininkų pagalbos.

Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

As

40m dirbu vairuotojų,bet tokių asilų, debilu vairuotojų, kaip Lietuvoj, visoj Europoj nemaciau,. Aš ir kai,kada pereinu gatvė!

Al

Ne siaip sau, man daznai norisi nukirsti po ratai sokanti pestiji, vis susitvardau. Tegul buna pamoka, tie egoistai ne tik save nori zaloti bet ir vairyotojui problemu pridaryt. Norejo, gavo. Mldc

Sonata

Muštis negerai, bet pėstieji absoliučiai nežiūri kur eina, todėl kaip bebūtų užtariu vairuotoją. Pati vairuoju jau 25 metus ir tiek prisižiūriu kasdien ,,nuostabių,, pėsčiųjų, kad siaubas apima...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS